Cip decodor MP3 construit cu PLD si VHDL

Sunt de lucru pe ea! ,,, Ok,,,, am pare că aceste dosare au fost creaţi dupã cu Fundaţia Open si ele sunt în formă schematică. Am încercat să creez un nou proiect where ISE 6.2 şi este capabil de a adăuga fişiere într-un proiect,. Dar a câştigat "Nu citi acest format vechi de usign E-Estudio am fost capabil de a converti de 2,0 Edif în codul VHDL. Dar chestia e ca design-ul original a fost facut cu schema în loc de un limbaj de nivel înalt .. atunci înseamnă că hardware-ul Xilinx primitive s-au folosit astfel. nu este cea mai bună formă de cod .. Deoarece codul de vhdl am produs reflectă aceste primitive este de fapt un netlist .. Am realizat, de asemenea, o schema Orcad .. Cred că este prea envolving pentru a pune-l să lucreze cu o altă arhitectură. Şi, de asemenea, nu ştim dacă acest lucru A LUCRARILOR meu cel mai bun

Ok .. Am fost capabil să-l citiţi toate cu HDL activ .. Dar, din nou, este un design nivel scăzut face cu primitive hardware, Ei bine, stii ca in zilele vechi pe care-lea selectaţi porţile voastre şi flip-flops,,. Şi dacă ştii ce sunt doiing se poate lucra, HDL .. Deci, am activă a persoanelor care au făcut Fundaţia deschide posibilitatea de a deschide acest design ... În cele din urmă am reuşit să-l imprima într-un fişier Acrobat PDF (de data aceasta se poate utiliza Acrobat) .. Imprimaţi-l şi încercaţi să-l clei împreună! Voi posta mai mici la nivel de blocuri de scheme. Cred că de a avea o idee cu privire la modul de proiectare este structurat, i poate fi manuala fi uşor tradus în limbajul VHDL. ..

Ehhmm ... dar acest lucru este absolut NU decodor MP3 în FPGA (o, pare mai mult ca appnote Xilinx FPGA folosind ca addon într-un jucător IDE mp3 utilizarea separată cip decodor mp3 STA013 ...

S-ar putea fi Davorin dreapta .. Am fost atât de luată în încercarea de a citi proiectului. Nu există blocuri MP3 funtionality aici am thougt că ar fi unul din blocurile underlaying. Dar, da este doar logica Adeziv care se ocupă cu memorie si interfata IDE .. Ei bine, oameni buni pare rău .. Simţiţi-vă frecvent să-l şterge!!!

hi poate cineva va rugam să mă ajute şi să-mi explice despre IMDCT şi filterbank în decodor MP3? theint

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back