Cip decodor MP3 construit cu PLD si VHDL

da, am testat decodorul cu o mulţime de fişiere mp3, cu toate formatele, useage de FPGA este aceasta prima este de 42%, iar al doilea este de 48%, în cazul în care Ram embed de FPGA este destul de mare pot emergy de design cu o FPGA. Decodor este conceput de mine si nu folosi orice IP.

Multumesc zzxxdd, dar acest lucru nu ne ajuta cu adevarat mai mult decât a făcut-o pe prima replică, ceea ce eu / noi am / este vorba despre un anumit răspuns tehnic, dar se pare că nu sunt foarte fericit de a împărtăşi. Eu l ia de la sine că ai făcut ceea ce ne spune, dar urma urmei nu avem nevoie de toate o dovadă despre lucrurile pe care le spun sunt într-adevăr, realitate. Noroc Wafer101.

Este posibil să se utilizeze un MCU pe 8 biţi, plus punctul de mobilă sau fixă ​​de co-procesor pentru a pune în aplicare redare MP3?

utiliza un MCU pe 8 biţi şi un decodor MP3 va mai uşoară!

Bună tuturor, am citit prin discutiile voastre, eu personal cred că este greu de realizat, iar următorul este un similar de decodare / codare proiect implementat cu ajutorul LEON 32-bit CPU. Eu cred că ai putea împrumuta câteva idei de la el. Beaware a acestui algoritm de codificare / decodificare este diferită. Cu toate acestea, închis la MP3 ca ceea ce am înţeles. Bucuraţi-vă, http://oggonachip.sourceforge.net/

Cine are mp3 encoder / decodor IP? Sunt dornici de a obţine IP MP3 .... Dacă cineva are, plz contact cu mine ...

[Quote = fatkiller], o altă soluţie este să folosească acest chip: http://www.atmel.com/atmel/acrobat/doc3bf4f67b968a9.pdf , toate într-unul singur: Flash Microcontroller 64K cu 2304 Bytes RAM şi un MP3 Decoder, LST, USB, SPI, I2S, Masina de interfaţa om, 10-bit ADC Fatkiller Pa [/quote] lider de piata este acum SigmaTel care a mers doar IPO o lună în urmă. http://www.sigmatel.com/audio/stmp35xxpb.htm Aş dori să ştiu dacă există cineva cu un astfel de chips-uri sau este de planificare de lucru pe ea. casual3

[Quote = Martin] Cred că este dificil să se pună în aplicare encoder MP3 / decodor pe FPGA. Banca polifazat de filtru şi modelul psiho-cauzeaza o cantitate mare de calcul şi de masă uite-up. Cei care sunt mai bine făcut de către un MCU sau DSP, cum ar fi ARM7 sau TI DSP 55xx. Orice sugestie alt [/quote]? Poate că vă puteţi pune în aplicare IMDCT în format MP3 cu FFT, care pot fi pune în aplicare în continuare prin intermediul FHT. Pentru FHT (FFT) punerea în aplicare, aveţi posibilitatea să încercaţi să utilizaţi extensie si schimbatorul de a face un design mulitipler-mai puţin. Aceasta este ceva ca un filtru digital şi a fost pe larg cercetate. Doar căutare "multiplicare multipla constantă", de la Google.

Orice mai repede FGPA / cip încorporat / sistem de outhere pentru a face un decodor mp3 folosind VHDL? Wafer101 :) :)

În laboratorul nostru de 2 proiecte diferite de decodor MP3 s-au terminat cu VHDL. Prima o: de date specifice calea + FSM configurat în Virtex800, unul doilea: ARM-core cum ar fi IP descris prin limbajul VHDL care implementează C-program de decodor, configurat în Virtex300 + exterior SDRAM.

Eu cred că va scump pentru a face un MP3 player pe un FPGA, cu toate acestea, este greu de realizat cu FPGA de mare, cum ar fi Spartan-III. Wih Virtex-II Pro puteţi face cerere, chiar mult mai mare în cazul în care MP3 player este o parte din el, care poate fi realizat cu PowerPC încorporat. Dacă doriţi să faceţi totul în limbajul VHDL apoi încercaţi să-l facă pe un FPGA Spartan-III, poarta de 1 milion, cred că acest lucru se va potrivi şi nu va fi foarte epensive "puteţi obţine Spartan-III, 1 milion poarta de mai puţin de 30 $ ", dar încă mai avea nevoie de IC de depozitare sau de HDD.

[Quote = Aser] În noastre de laborator, 2 proiecte diferite de decodor MP3 s-au terminat cu VHDL. Prima o: de date specifice calea + FSM configurat în Virtex800, unul doilea: ARM-core cum ar fi IP descris prin limbajul VHDL care implementează C-program de decodor, configurat în Virtex300 + exterior SDRAM [/quote] Buna am Aser, de asemenea, foarte interesat. proiectarea cip decodor MP3, care este pusă în aplicare în cip FPGA de limbă HDL. Şi acum eu nu sunt de succes. Deci, eu cred că mă poţi ajuta pentru a rezolva această problemă? Poate vă împărtăşesc proiectul sau a unor documente despre decodor MP3? Care cip FPGA folosiţi pentru proiect? Vă mulţumesc foarte mult. Dumneavoastră sincer

[Quote = Aser] În noastre de laborator, 2 proiecte diferite de decodor MP3 s-au terminat cu VHDL. Prima o: de date specifice calea + FSM configurat în Virtex800, unul doilea: ARM-core cum ar fi IP descris prin limbajul VHDL care implementează C-program de decodor, configurat în Virtex300 + exterior SDRAM [/quote] Buna am Aser, de asemenea, foarte interesat. proiectarea cip decodor MP3, care este pusă în aplicare în cip FPGA de limbă HDL. Şi acum eu nu sunt de succes. Deci, eu cred că mă poţi ajuta pentru a rezolva această problemă? Poate vă împărtăşesc proiectul sau a unor documente despre decodor MP3? Care cip FPGA folosiţi pentru proiect? Vă mulţumesc foarte mult. Dumneavoastră sincer

[Quote = zzxxdd] cred ca pot face FPGA decodor MP3, pentru că am deja completa design-iulie a acestui an, şi am folosit este FPGA Xilinx Virtex-E, 600 x 2 [/quote] ar putea să-mi arate în detail.I am interesat în ea.

Am deja completa design-iulie a acestui an, şi am folosit este FPGA Xilinx Virtex-E, 600 x 2
Salut zzxxdd Sunt interesat de proiectul dumneavoastră este posibil pentru a obţine codul?

Am găsit acest lucru, dar pdf este rupt: cry :: cry: Am pe cineva se poate repara, vă rugăm să încărcaţi din nou, I cant a stabili o: cry :: :) cry:

Fişierele postate de Moof toate sunt ok lucru este că Mp3.pfd nu sunt într-adevăr fişierul PDF.. Una dintre ele este Edif 2. Un altul este un fişier de Xilinx ptoject de configurare .. NU EXISTA fisiere Acrobat PDF aici! Deci, nu încercaţi să le deschideţi cu el!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back