Cip decodor MP3 construit cu PLD si VHDL

W

wafer101

Guest
Salut baieti. Are cineva ştie dacă este posibil să se construiască un cip decodor MP3 cu un softeware încorporat / VHDL şi arde-l într-un DLP, cum ar fi Altera, Xilinx sau altele. Notă: Eu vorbesc despre cipul în sine, nu toate mp3 player, este chiar mai bine informatiile pe care le furniza face uz de acest chip în cadrul unui proiect de mp3 player. aprecia orice legătură într-ajutor sau comentarii. Vă mulţumim anticipat wafer101

Cred că este dificil să se pună în aplicare encoder MP3 / decodor pe FPGA. Banca polifazat de filtru şi modelul psiho-cauzeaza o cantitate mare de calcul şi de masă uite-up. Cei care sunt mai bine făcut de către un MCU sau DSP, cum ar fi ARM7 sau TI DSP 55xx. Orice sugestie alt?

Utilizarea Stratix Altera şi Xilinx Vertex multiplicatori II şi aboundant berbec ar trebui să facă acest proiect posibil. Din păcate, nu am algoritmul MP3, dar dispozitivele de mai sus FPGA ar trebui să facă viaţa mai uşoară în termeni de filtre polifazate şi tabele de căutare. Sper doar ca nimeni nu se aşteaptă să realizeze acest lucru într-un cip de 10 $ ... :)

Este mai bine să nu folosească DSP FPGA pentru a calcula datele MP3. Pentru FPGA este un loc de muncă imposibil.

Thanx pentru a răspunde ..... Este greu de beleave că nu este posibil pentru a proiecta un decodor MP3 cu un FPGA (@ ltera sau Xilinx PLD), acum câteva zile, ei sunt destul de rapid ....... Dacă un procesor vechi 386/486 PC-ul poate face ce ar putea să nu mai târziu PLD. ........ Nu există îndoială, DSP-urile pot face, dar am vrut să încercaţi cu VHDL, oricum ceva pentru a lipi componentele împreună, şi nu întreaga DSP EVM. Mulţumesc.

wafer101: Uita-te la link-ul avinashr. Veţi găsi design complet, inclusiv Xilinx Spartan schematică (nr VHDL, EXPIRAT!) Şi 80C51 micro-controler cod. Acesta poate fi un bun început pentru proiectul dumneavoastra.

Cred că este posibil să-l pună în aplicare pe FPGA, dar niciodată nu va fi eficient şi fezabile de a continua producţia folosind ASIC, aşa cum există întârzieri foarte mari care au nevoie de o mulţime de memorie, de aceea u afla 99% din firmele care vând decodor / encoder mp3 utiliza un cip bazat pe DSP, dar eu cred că este greu de realizat pe un FPGA

Aici este Ultimate pentru tine toate iubitorii de MP3!!! Am primit de la prezentarea prietenul meu - = AS IT IS = -, eventual, informatii despre Punerea în aplicare a unui strat MPEG_Audio III decodor. PL nu ma intrebi ceva despre el. aici este primul fişier:?

Nu ştiu dacă un decodor MP3 este posibil să se pună în aplicare într-un FPGA, dar cel puţin codificator da, este. ? Aceasta este ceea ce susţine Cel xica făcut cu uşurinţă cu ei H * a * n * d * e * l * - * C.

Bună Hynix, se pare că BSP-main.zip este corupt. Vrei, te rog trimite-l din nou? THK

verifica acest site ... ar putea fi de ajutor w * w.khlim.be / ~ jgenoe/Cursus/vhdl/MP3

Cred că pot face FPGA decodor MP3, pentru că am deja completa design-iulie a acestui an, şi am folosit este FPGA Xilinx Virtex-E, 600 x 2

zzxxdd: vă rugăm să-mi spuneţi (ne), cum ai merge despre el. Unele Tech. amanunte. thanx!

[Quote = zzxxdd] cred ca pot face FPGA decodor MP3, pentru că am deja completa design-iulie a acestui an, şi am folosit este FPGA Xilinx Virtex-E, 600 x 2 [/quote] Salut în primul rând, felicitări pentru acest design ! frumos lucru Sunt un lector şi vreau elevii mei pentru a construi o parte a acestui proiect în Xilinx FPGA! Deci, eu sunt interesat in design-ul! Ai testat-o ​​complet (cu muzica reala vreau sa spun!) Cum de multe felii de ai folosi pentru acest proiect? Ai folosi IP public? Va multumesc pentru toate informatiile technicals! FPGA_man

Eu nu sunt shoure în cazul în care activitatea sa, dar puteţi să-l TST am D \ L de la un FTP universitate Bobi

vă mulţumesc! dar rar pare a fi corupt! fişierele VHDL nu pot fi openned veseli oricum de Crăciun pentru toată lumea! fpga_man

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back