Ce senzor şi micro de a utiliza pentru termometru infrarosu?

C

cpx

Guest
Vreau să construiască un circuit de thernometer infra rosu. Ar putea cineva spune-mi care senzorul şi micro-controler pot folosi? De asemenea, am dori să aibă schema de circuit. Thx foarte mult:. D

Assalamo ASllykum! Puteţi utiliza IR în două moduri. În primul rând să utilizaţi HT-12A şi HT-12D pentru transmisie IR şi recepţie. Acestea sunt foarte uşor de IC în uz, şi puteţi trimite datele cu uşurinţă de către aceste ICS. Altele înţelept trimite şi primi date în mod direct de către şi de a verifica nivelul de logica pe care este ataşat trimite prin IR Tarnsmitter. Aveţi grijă : D Bye: |

Salut Aici este un senzor care folosesc într-un proiect cu privire la IR senzor de temperatură Orice intrebare nu ezitati Salutari de contact

Stimati Ave_Rapina, Thx mult. Documentul este destul de useful.Actually, vreau să se măsoare temperatura uman. Precizia a senzorului poate fi 0.5C sau chiar 0.1C. Cu toate acestea, cea mai mare senzor produs de Ave_Rapina este pentru măsurarea gazelor şi maşină. Am găsit un alt model, care este LM92CIM, eu nu ştiu dacă se poate masura temperatura de nu. Oricine, Thx pentru sugestia dvs.

Buna ziua Senzorul poate fi folosit pe om, dar sunt senzori de altele, care sunt mult mai exacte. Acest senzor este folosit normaly la temperatura FLUKE Ir şi altele similare. Am folosit un senzor de temperatură termopah pentru a verifica precizia a concepe şi rezultatul a fost bun. Desigur, wiil citi temperatura maxima de punctul de vedere al senzorului. Se poate Mesure de la 0 absolut "nu radiaţii", la 100 ° C pot Mesure mai mult, dar au nevoie de un filtru pentru a absorve unor radiaţii de pe ANS desigur, un factor de corecţie în ceea ce priveşte filtrul. Senzorul am folosi, de asemenea, o termopah pentru a compensa temperatura ambiantă. Am Mesaj scurt circuite deoarece, din acest moment am doar în documentele de Salutari

ok, eu aştept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră. Thx foarte mult: D

Este cineva poate să-mi dai schematică a infra-roşu thermometer.I într-adevăr nevoie de ea. : |

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back