ce Moore este mai sigur atunci Mealy?

A

abhineet22

Guest
în caz de defecţiuni de ce maşină Moore va fi mai bine atunci Mealy?

Ochrona danych jest kluczowa z punktu widzenia systemów bezpieczeństwa w chmurze. Steve Pataky z firmy FireEye wyjaśnia pomysły technologiczne firmy na najbardziej aktualne zagrożenia w wirtualnym świecie.

Read more...

În glitches Mealy în maşină de intrare este propagată la iesirea .... asa Moore este mai bine, deoarece O / P depinde numai de starea actuală.

De fapt, aveţi posibilitatea să adăugaţi registrele de ieşire pentru a sincroniza semnale de ieşire

Salut,
În maşină Mealy, de ieşire depinde atât de starea actuală şi de intrare., prin urmare, se poate schimba cu schimbare în oricare dintre aceste, astfel, are probabilitatea de a genera o eroare.întrucât, în producţia maşină Moore depinde numai de starea actuală I.schimbările de e de iesire cu schimbare în singurul stat (sincronizat cu ceas), glitch, prin urmare, nu este prezent în Moore.
Sper că acest lucru este clar

în cazul în care intrarea este, de asemenea, sincrone cu ceas pe care statul triger registru nu glitch a avut loc.

Moore Bcos nu depinde de factori de producţie, mai degrabă decât pe stat

glitchs poate fi formulat de inputuri maşină Mealy externe, dar Moore nu se poate.

În U maşină Moore va primi un singur stat atât mai mult cu o flipflop mai multe vor fi adăugate.

în ceea ce priveşte,
Kul.

Nu cred acest lucru, în caz de glithes, cred ca ambele dintre ele nu sunt în siguranţă.

cea mai sigura metoda de înregistrare este de ieşire mchine de a elimina probleme.

succes.
abhineet22 a scris:

O maşină de stat Moore este mai mult
eficiente decât o maşină de stat Mealy --
Din cauza maşină de stat Moore are iesiri sincrone
no glitches
un ciclu de întârziere
întregul ciclu de producţie stabile

Şi maşină Mealy are iesiri asincron
în cazul în care glitches de intrare, la fel de ieşire
de ieşire disponibile imediat,
de ieşire nu poate fi stabil de lungă
suficient pentru a fi util -> În cazul în care producţia de Mealy FSM
trece printr-logica combinationale înainte de a fi
înregistrate, CL ar putea întârzia semnalul şi s-ar putea
trebuie ratată, de la marginea ceasului.

în sistem complet de sincron, cred ca ambele FSM sunt în siguranţă în cazul în care semnalul să îndeplinească

de configurare şi menţineţi apăsată tasta de timp.dacă aveţi speranţă de ieşire FSM semnal de glitch gratuit, tu

trebuie să se înscrie de ieşire FSM lui.toate cele bune
abhineet22 a scris:

Sunt de acord cu ideea de a Funster.Ambele sunt sigure, în cazul în care îndeplineşte toate semnal de instalare / deţin cerinţele de timp.

Când am fost un student la Imperial College din Londra, următoarele sunt predate de profesorul Cheung C Y. Sper pointer următoarele sunt utile pentru multi care nu s-ar putea înţeles pe deplin FSMs.

1.De ieşire de la o maşină de Moore este întotdeauna valabilă pe întreg teritoriul întregul ciclu, cu exceptia perioadelor de tranziţie.

2.De ieşire de la o maşină de Mealy este valabilă numai imediat după o tranziţie.

3.Ambele Moore şi Mealy are o logica de control care captura de intrare.În cazul în care schimbarea de intrare din cauza glitches, în acelaşi timp, în cazul în care Registrul de stat a produs doar de stat alături de logica de control, ea va afecta atât Moore şi Mealy.Întrucât Mealy are logica sa de ieşire care captura de intrare, glitches va afecta Mealy.

4.Mealy Latched este folosit pentru a rezolvat problema de ieşire disputate în mare viteză, sistem de sincrone digitale.Nu pentru a rezolva probleme.

Din nou, sunt de acord cu Funster că ambele sunt în siguranţă în cazul în care setup / deţin req sunt îndeplinite.
În schimb, în cazul în care ambele sunt nesigure setup / deţin nu sunt îndeplinite.

Amintiţi-vă că există o bucată de logică combinationale după ce a stat flip-flops pentru a produce rezultatele, în ambele Moore şi Mealy.Această logică poate glitch, dacă nu de design ca aceasta să fie liber de pericol.

glitches în R de intrare nu propagate la ieşire.Adăugat după 4 minute:a se vedea, în Moore, intrare la ieşire este de ieşire de chix, care stabileste după ceasul să q întârziere şi se schimbă NU ulterior, pentru întregul ciclu de ceas, dar dacă O / P a FSM ur este dependentă de inpt (care poate ORICAND schimbare), atunci O / P de FSM ur prea se poate schimba oricand.

Salut

Machine Moore: ouput este dependent doar la stadiul actual.
Maşina mealy: de ieşire este în funcţie de stadiul actual şi în prezent.

astfel încât există la fiecare posibilitatea de a glitch care apar în timpul utilizării maşinii Mealy

OMG!Acest subiect se execută în continuare?

C'mon nimeni nu foloseşte Mealy în industrie.Acesta este utilizat doar în colegii pentru ca elevii să înveţe acest FSM roman.De fapt, Moore este de asemenea foarte mult se limiteze la colegii, pentru că este mai uşor de a determina un sistem secvenţial folosind Moore.

În industria, latched Mealy sau Mealy cu o putere înregistrat este utilizat.Doar că producţia numai apare în starea următoare, foarte mult ca Moore.Aşa cum am spus deja,
Citat:1.
De ieşire de la o maşină de Moore este întotdeauna valabilă pe întreg teritoriul întregul ciclu, cu exceptia perioadelor de tranziţie.2.
De ieşire de la o maşină de Mealy este valabilă numai imediat după o tranziţie.

Salut.
Am văzut o întrebare.
A fost o questin de un examen enterance.
Am desenat-o.
Vă rugăm să răspundeţi care unul este corect.
Cred că o secundă;
care crezi?
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back