care stratul de metal utilizat pentru GND şi stratului de alimentare

H

henrywent

Guest
Salut, un strat de metal care nu le utilizaţi pentru GND şi cale VDD, unii spun ca de metal 1 pentru GND şi metal 2 pentru VDD, unii spun din metal 2 pentru ambele. din moment ce eu sunt nou pe aspectul analogic, eu chiar nu stiu ce stratul de a utiliza, în ceea ce priveşte uşurinţa de plasare şi route.When termin celula mea, liniile electrice face doar privirea mea aspect murdar tot. Am nevoie de sfatul tau cu privire la modul de introducere şi de traseul liniei de alimentare (GND şi VDD). Vă mulţumim! în ceea ce priveşte, Henry

Hi Henry general, ar trebui să utilizaţi una din metale de top pentru rutare de putere la nivel de chip, pentru a reduce la minimum picături IR. Ce metal pe care o alegeţi depinde de stiva de metal disponibil pentru tine, ar trebui să aveţi 7 straturi, cu trei straturi groase s-ar putea alege să ruta VDD în metal 7 de la pad la celule şi GND traseu sub ea, din metal 6, economisind spaţiu pentru canale de rutare şi oferindu-ti un pic de decuplare. Dacă aveţi doar trei straturi, care, atunci este puţin probabil să fie o opţiune. La nivel celular, am traseu, în general, atât VDD şi GND în metal 1 horizonally, acest lucru înseamnă că pot atinge direct în oglinzi mele curente, inele de paza, etc, apoi am folosi metal 2 exclusiv pentru rutare pe verticală şi orizontală din metal 3 pentru. Ar fi frumos să utilizaţi exclusiv pentru metal 1 orizontală, dar prevelance a face, în general, etc guardrings că o strategie de ciudat. Este demn de amintit acestea sunt doar linii directoare, în cele din urmă decizia va veni până la - funcţia de bloc (curenţi de înaltă frecvenţă înaltă / va necesita o grosime de metale de înaltă coşul de fum) - opţiuni Metalisation - cerinţele de top la nivel (ceea ce este strategia de putere de la nivel de top cip ?)

De locuri de muncă, care ar trebui să se facă de la începutul de aspect? rută căi proiectul de VDD şi GND în partea de sus şi de sub stratul de traseu sau conexiunile de detaliu ale circuitului?

Voi încerca, în general, pentru a ruta liniile de prima putere şi să încerce şi pentru a minimiza durata acestuia, în acelaşi timp, aproximativ secţiuni pentru aspectul principal

În unele procesul de rezistenţă foaie m1 este mai mult decât toate celelalte metale din cauza de grosime mai mică. Prin urmare, evita POWER / GND de rutare în M1. -Dinesh

ar trebui să nu puterea de rutare prima .. decât de rutare de semnal ...... dar păstrează un ideal de spatiul de care ar putea necesita pentru rutare de semnal în timp ce faci de putere de rutare după introducerea blocului ...... [Size = 2] [color = # 999999] Adăugat după 9 minute: [/color] [/size]
Buna Henry La nivel celular, în general, atât eu ruta VDD şi GND în metal 1 horizonally, acest lucru înseamnă Pot atinge direct în oglinzi mele actuale, inele de pază etc Eu folosesc, apoi metal 2 exclusiv pentru rutare verticala si metal 3 pentru orizontală. Ar fi frumos să utilizaţi exclusiv pentru metal 1 orizontală, dar prevelance a face, în general, etc guardrings că o strategie de ciudat. Pat, ceea ce im obtinerea de la acest lucru este că vă sunt utilizaţi de metal 1, ca ramură principală şi de metal 2 şi 3, în subbrances pentru putere de rutare ... Cred că acest lucru nu este cel mai bun mod ..... atât de manipulare curentă şi parazitare din metal superior (2 şi 3) este mai bine .... Deci cred că ar trebui să folosească de metal 3 şi metal 2 ca sursă principală ..... Lasă-mă să cunosc opiniile dumneavoastră.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back