Care este principala utilizare a PERL în VLSI?

G

Guru59

Guest
Bună ziua tuturor Am fost întrebat într-un interviu despre PERL .... eu sunt practic un absolvent de electronica In cautare de oportunitati in ceea ce VLSI este principala utilizare a PERL în VLSI ................ dacă cineva are astfel de documente ar fi foarte mare dacă l-ați posta ... sau altceva atleast unele plz spune cineva unde pot obține astfel de informații cca PERL în VLSI ..........

PERL este un Langauge scrpting și utilizată în mod normal pentru a automatiza sarcini. Deci, pentru a rula instrumente VLSI sau testbench alimentare, mai degrabă fac atunci lucrurile manual u scrie un scenariu pentru circuland sarcina.

puteți fi mai specific ... în sensul aveți orice material scris sau realting scripturi perl de bază pentru VLSI ............

Hai Guru .......... Practic PERL este folosit pentru a script-ul de comandă solicită în Instrumentele .............. în cazul în care vrei să mergi pentru script PERL în căutare de cărți pe Perl aici, în .... Noroc ..................

[Quote = Guru59] Buna ziua tuturor am fost întrebat într-un interviu cca PERL .... eu sunt practic un absolvent de electronica In cautare de oportunitati in ceea ce VLSI este principala utilizare a PERL în VLSI ................ dacă cineva are astfel de documente ar fi foarte mare dacă l-ați posta ... sau altceva atleast unele plz spune cineva unde pot obține astfel de informații cca PERL în VLSI .......... [/quote] PERL: anchetă practice și limba de raportare. Este un script language.IN Verilog în principal în verificarea în loc de a face lucrurile manual scripturile face lucrurile să meargă ușor oubook.com Abd u pot găsi mulțime de cărți

[Quote = Guru59] poți fi mai specific ... în sensul aveți orice material scris sau realting scripturi perl de bază pentru VLSI ............ [/quote] Buna Guru, ca poster altă menționat, PERL este un instrument foarte util în proiectarea VLSI în toate fazele. În această identificare este foarte puternic folosit în aproape toate echipele de design / proiecte. Învățarea PERL sine nu este atât de dificil (mai multe texte bune on-line / linkuri / tutoriale există), face o căutare Google. De fapt, în compania noastră în fiecare inginer are obligația de a învăța și de a folosi Perl-l în proiectul de verificare real ca cele mai multe dintre clienții noștri cer asta. În nostru recent lansat de identificare funcțională global (CFV, a se vedea: www.noveldv.com ) Desigur, vă vom arăta aplicații reale ale PERL în identificare. Desigur nu ne învață cu adevărat Perl de la sine, ca domeniul de aplicare este diferită. HTH Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Știi, Perl este bun pentru procesare de text. Deci, este foarte util pentru generarea automata coduri, sau în scripting în verificare.

ya ... Perl este foarte util în VLSI ... dar, în opinia mea ... interviu pentru postul VLSI obiceiul cere u sa stiti despre ea ca Perl este folosit pentru automatizarea .. în mod normal, ei vor solicita u la nivel tranzistor, cât și design-logica nivel ... Cred că u ar trebui să se concentreze pe acestea, mai degrabă decât de scripting ... sp

Bună, aici este un răspuns elaborat - 1. În școli și colegii, instrumentele utilizate VLSI va fi, în general, pe baza GUI. Tu faci de design, compila, etc simulare cu ajutorul GUI OG. 2. În practică, cei din companiile preferă să utilizeze linia de comandă intarface de instrumente VLSI. ei crea script-uri pentru a apela comanda acestea într-o secvență. Acum, în scopul de a adăuga automatizare care le oferă mai multe opțiuni de linie comman la astfel de scripturi. 3. PERL este una dintre limbile care pot fi utilizate pentru a crea astfel de scripturi. 4. PERL poate fi, de asemenea, folosite pentru a verifica starea de programe prin compararea rezultatelor cu rezultatele godlen prezenți. 5. Perl este, de asemenea, folosit pentru a crea unele script-uri de conversie. de exemplu, codul dvs. VHDL este citit unele fișier text. Acum, dacă formatul de date cu este diferit ca ceea ce exepcts VHDL cod. Apoi puteți naveta un script perl pentru a converti datele in pentru a vă cerute fișier text formatate. În opiniun mea un set foarte mic de limbaj Perl este utilizat pentru VLSI. sper acest lucru vă va ajuta. Cel mai bun noroc, Ramchandra

Bună ziua Guru59, să stăpânească Perl, urmați acești pași și în shaa Allah va fi Perl profesională; - Ia sursa de Perl de la www.perl.com (dacă lucrați sub Unix, cele mai propably veți consideră că este deja instalat) - Incepe prin a un tutorial rapid Perl pentru a lua o imagine de ansamblu (o imagine de ansamblu profundă) .. aceasta este alegerea salut: www.comp.leeds.ac.uk / Nik / start.html - citeste mai departe Atunci carte mică în Perl pentru a obține mai adanc in interiorul .. Eu sugerez: "Perl in coaja de nuca" - Încercați să rezolvați unele probleme practice Perl, o problemă bună sunt făcute în: "Perl Quiz de săptămâni", site-ul minunat aici: perl.plover.com / qotw Acest lucru este suficient, după ce se alăture locul de muncă, veți practica mai multe lucruri specifice, și ar putea avea nevoie o trimitere la raportati la acesta atunci când este necesar .. cum ar fi: "Programare Perl", Larry Wall, Christiansen Tom & Schwartz Randal. (Cartea camila.) Sper că vă ajută ... Salutari, Ahmad,

Bună, Poate cineva să-mi spuneți unde pot obține probe Scripturi Perl sau orice parte ar putea un unul ... va rugam Multumesc Vinod G

Eu folosesc PERL intens în munca mea. De exemplu, pentru a plasa markeri în circulație VCD GTKWAVE: [url = http://bknpk.no-ip.biz/my_web/netlistConversion/gtkWaveMarkerAdd.html] VHDL, Verilog, proiectare, verificare, scripturi, ... [/ url ] și, de asemenea, pentru a genera un raport de acoperire: [url = http://bknpk.no-ip.biz/my_web/First_SCV/perl_coverage_report_generator.html] VHDL, Verilog, proiectare, verificare, scripturi, ... [/url] regresie script-ul [url = http://bknpk.no-ip.biz/my_web/MiscellaneousHW/regFIFO.html] VHDL, Verilog, proiectare, verificare, scripturi, ... [/url] ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back