Care este diferenţa dintre celulele ECO şi celulele conventionale standard?

A

amara

Guest
Care este dif intre celulele ECO şi celulele conventionale standard. în cazul în care vom folosi celulele ECO? Există dif între ECO şi celulele Gate matrice.

hi Amara, nu înseamnă u sparegates sparegate.the sunt cu design-interenal ca FPGA de bază cell.we poate obţine o anumită logică mic de la that.we va plasa unele sparegates în fiecare modul si va vom furniza ceas, pentru a reseta celula poarta de rezervă pinii de restul ne ţine unconnected.so pe care ne putem conecta aceste ace în conformitate cu requrement prin ECOS.. în timp ce faci sinteza avem de a plasa arrgument set_dount_touch cu privire la aceste celule. în ceea ce priveşte, ramesh.s

hi, PIN-ul de intrare de poartă de rezervă trebuie să fie legat f ridicat sau scăzut pentru a evita plutitoare!

Bună tuturor, am de lucru pe aspecte de celule standard. Clientul a dat schamtics ECO celule pentru a face aspect, aceste celule ECO conţine drept poli şi remaing sunt la fel ca si celulele normale standard, eu nu fac cererile de ECO, unde exact se va folosi şi, de asemenea, am nevoie de clarificări cu privire la celulele de matrice Gate (de exemplu ECO şi celulele Poarta matrice sunt aceleaşi)

Dacă te referi la celulele de schimb, atunci aceste celule sunt plasate strategic în structura, dar nu sunt o parte din orice circuit funcţional. adică ele nu sunt conectate. Acestea sunt utilizate în cazul în care o respin este necesar de exemplu unele schimbări minore în aspectul este necesară pentru a rezolva bug-ul. Prin folosirea celulelor de schimb puteţi salva modificările straturilor de bază şi doar schimbarea masca masca de metal se poate rezolva problema. Sper că acest lucru clarifică.

celule ecologice sunt folosite pentru a regla momentul ca stiu

Bună Amara, celulele ECO poate fi folosit în fluxul de PD pentru a satisface calendarul. Aşa cum aţi declarat în mod corect, este aceeaşi ca de celule standard, cu excepţia unui strat de poli / de metal, astfel încât să facă legătura dorit să facă o celulă funcţional. Celulele ECO nu sunt nimic, dar aceeaşi ca şi de celule standard. Ele sunt răspândite prin intermediul cip, astfel încât, dacă o celulă este necesar pentru a face calendarul corect, celula ECO poate fi folosit pentru asta. Mulţumiri

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back