Care este cel mai bun mod pentru a obţine un VREF în procesul de IT?

V

vivsim

Guest
Puteţi să îmi daţi o sugestie?Thanks in advance.
de tensiune suppy este o largă mare.

Eksperci firmy Kaspersky przedstawiają najświeższy raport oparty o dane uzyskane i przetworzone przy użyciu Kaspersky Security Network (KSN). Wynika z nich, że w pierwszych trzech miesiącach bieżącego roku produkty Kaspersky Lab zneutralizowały 1 131 000 866 cyberataków na komputery i urządzenia mobilne. Wykryto też ponad 81 milionów szkodliwych adresów URL.

Read more...

Amper Cât de mulţi?Uita-te la sursa de curent sau sursa de tensiune bazate pe MOSFET.

Thanks Sec.
amperi au doar 3, în cazul în care pasa de capibility conducătorul auto, un tampon poate fi adăugate

eu am un 50 amperi 148volt motor MOSFET circuitul de curent continuu de unitate pe care am nevoie pentru a face acest lucru cu.

dacă tu dont nevoie de mult curent, ceea ce am făcut:
un divider tensiune, doar două rezistenţe, pentru a da .... dvs. de tensiunecu cea mai mare rezistenţă posibil, oferind în acelaşi timp amperi care aveţi nevoie,
apoi o Zener sau televizoarele din întreaga pentru a prinde ceva urât ...apoi o rezistenţă foarte scăzut, condensator mari între, şi un alt mici de ceramica în întreaga.

Am fost atingând nu numai de IT, dar o putere mare val pătrat cu unele piroane urât în ea.
cererea dumneavoastră vă poate nevoie de mult mai puţin de filtrare ...sau posibil să aveţi nevoie amperi mai mult de joasa tensiune

rezistenţă mai putin, mai mari, mai mici capace de rezistenţă care aveţi nevoie.în cazul în care vă HV isnt ca urât ca al meu, si aveti nevoie de <500mA de joasa tensiune, trebuie doar să utilizaţi o divider tensiune, apoi un regulator de tensiune, lm7808 lm7812 etc, de asemenea, utiliza un lm317 ca un regulator de curent, dacă aveţi nevoie (în cazul în care rezistenţe sunt suficient de scăzut pentru ohmi pentru a lăsa suficient de curent trec prin să ardă în sus) ..

5 componente.3 rezistenţe, lm78xx, lm317 ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back