Care dintre ele este mai mult pericol AC sau DC ...?

KoRGeNeRaL a scris:

Un semnal de înaltă frecvenţă AC-ar arde tu, mai degrabă decât duc la fibrilaţie şi moarte.

Kender a scris:KoRGeNeRaL a scris:

Un semnal de înaltă frecvenţă AC-ar arde tu, mai degrabă decât duc la fibrilaţie şi moarte.

hkBattousai a scris:Kender a scris:KoRGeNeRaL a scris:

Kender a scris:

Iată înţelegerea mea brut *.
Tensiunea electrică depolarizes neuronului.
Pentru neuron la "foc", acesta ar trebui să staţi depolarized pentru unele suma finită, dacă timp.
În caz de curent alternativ de înaltă frecvenţă (100kHz şi mai sus), neuronilor nu staţi depolarized destul de mult la foc.Am auzit, de asemenea, că a ţesutului slab proprietăţi rectificarea, astfel încât AC aplicate pot obţine rectificate, şi o componentă de curent continuu va dezvoltate.
Nu am văzut că eu încă.-------

* Voi verifica şi să actualizeze acest lucru în următoarele zile.

Este corect thet DC este mult mai periculoase (mult mai periculoase decât CA). Pentru ca daca tu a lua un şoc de curent continuu să presupunem că 200V, 100A atunci va muri, dar dacă acest lucru este AC este foarte dinamic deci nu este sansa pe care le vor fi salvate.

lol, acest subiect luat eu întreb acum, este electric "scaun", AC sau DC pentru a livra chestii fatală?

insrusingh a scris:

Este corect thet DC este mult mai periculoase (mult mai periculoase decât CA). Pentru ca daca tu a lua un şoc de curent continuu să presupunem că 200V, 100A atunci va muri, dar dacă acest lucru este AC este foarte dinamic deci nu este sansa pe care le vor fi salvate.

xaccto a scris:

lol, acest subiect luat eu întreb acum, este electric "scaun", AC sau DC pentru a livra chestii fatală?

Wow!Prea multe supoziţii pentru a citi-le pe toate!

Aici sunt faptele.

AC este mai periculos.DC este continuă, şi muşchii timpurile.AC supleanţi la o frecvenţă (I'm presupunând 60Hz), care este aproape de rata inimii.AC, atunci când se produce fibrilaţie, nu pentru că interferează cu, şi destabilizes astfel, semnale care-i spuneţi inima ta cât de des să bată.DC aproape niciodată cauzele fibrilaţie, astfel moartea de curent continuu, aproape întotdeauna, implică fie expunerea pe termen lung, care împiedică inima normală / operatiune pulmonar, sau a ţesutului daune.

Cred ca AC este mai periculos pe care le provoca dissipations mai mult de energie şi de nivelurile actuale ale AC sunt √ de 2 ori din valoarea dat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back