care cel mai bun cristal SMD sau Crystal normală

R

robokid

Guest
care cel mai bun cristal SMD sau Crystal normale pentru 350 MHz:? |

Draga prietene, cazul SMD sau Normal nu este important pentru cristal. Singura problemă este YOR principal de proiectare PCB. PCB dvs. este design-smd: Ai pus la proiectare PCB smd cristal tau este normal: ai pus să cristal caz normal sau cristal smd. Sincer.

Nu cred că problema este una de suprafaţă montare V normale, tot ceea ce poate defini ca inseamna. Acesta este un cristal de la 350MHz, care va fi problema ta cea mai mare. Există foarte puţine, dacă orice produce, care ar pretinde să fie în măsură să facă un cristal decente la toate, la această frecvenţă. Eu presupun că aveţi nevoie de un semnal de cristal controlat la acea frecvenţă. În acest caz, aveţi nevoie pentru a evalua performanţa de care aveţi nevoie în sistemul dvs., cu zgomot de fază ceea ce priveşte & spurii pentru a stabili modul în care semnalul ar trebui să fie generat. adică. PLL sau de cristal, etc multiplicat la acel moment va fi într-o poziţie mai bună de a evalua meritele sau altfel de cristale de SM. În cazul în care cerinţele nu sunt prea stricte, atunci, fie se va lucra pe OK pentru tine. Peter

350 MHz este destul de mare. Tu ar fi nuci, nu de a utiliza un pachet SMD acolo. Mi-ar abţine de personal de la utilizarea unui cristal cu plumb excepţia cazului în care am fost sub 25 MHz, şi chiar şi atunci aş prefera, probabil, din cauza dimensiunii SMD.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back