Cadence IC5.0 versiune de upgrade pentru a IC50.33 - este posibil?

I

illiviu

Guest
Am IC5.0 versiune. Este posibil să faceţi upgrade cu această versiune a ISR IC50.33, sau am nevoie pentru a avea versiunea de bază a IC50.33?

Cadence regula este că pentru fiecare versiune intotdeauna ai nevoie de versiunea de bază, şi pentru actualizarea Aveti nevoie de ultima [fie ISR, QSR, etc ..]

Dacă instalaţi pe versiunea anterioară (de bază), nu ai nevoie de CD-ul de bază pentru instalare. Dacă doriţi să instalaţi ISR ​​/ QSR pe un director nou, atunci veţi avea nevoie de CD-ul de bază (IC5.0). Noroc.

Da, am versiunea 5.001, cred ca este prima versiune. Deci, este posibil să faceţi upgrade doar cu ISR 5.033? Desigur, în aceeaşi ierarhie.

Nu. Fiecare versiune [5.001, 5.033, etc], are nevoie de baza sa. Pentru a fi mai specific: 1. O instalare 5.001 nu poate fi actualizat de către un ISR 5.033 / QSR 2. Un 5.033, dacă sunt deja instalate, are nevoie de doar un ISR 5.033 / QSR [nu este nevoie de 5.033 de bază]. Cu toate acestea, dacă nu este instalat, o 5.033 va trebui mai întâi 5.033 de bază să fie instalat, şi apoi actualizat cu cele mai recente 5.033 ISR sau QSR. Capish?

ROLI: Care este sensul exact al ISR sau QSR? Mi se pare dimensiunile lor sunt foarte mari ca bază. Ceea ce este conţinut în ele?

Trebuie doar să instalaţi cea mai recentă actualizare de 5033. Această actualizare în cadenţă este un software complet.

Nu, nu pot fi de acord cu tine! Actualizarea nu este o versiune completă! De bază este necesar.

la flyinspace: QSR - trimestrial software-ul set de ISR - pachetul de software-ul interimar nu stiu de ce aceste versiuni sunt atât de mari, dar acestea substitut o mulţime de pachete. Salutări, hqqh

În cazul în care compania dvs. a cumpărat software-ul C @ denţa lui, va trebui servce de upgrade. Ele vă va oferi un set de CD-uri, inclusiv de bază. Ai folosi mai bine asta, şi descărca cele mai actualizate QSR / ISR.

Nu cred că trebuie să aveţi de bază. Software-ul cadenta este un pachet complet.

Din nou - regula Cadence pentru aceeaşi versiune "X.YZ" este: ai nevoie doar de [color = red] mai târziu [/color] QSR sau ISR sau UPDATE pentru exisiting de instalare pentru a fi actualizat! Ai nevoie de Baza & [color = red] mai târziu [/color] QSR sau ISR sau UPDATE pentru noi instalaţii să fie actualizat!

Multumesc tuturor. Eu sunt clare, de asemenea, despre această problemă

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back