Cablu coaxial - probleme cu calitatea de tuner TV

U

ukapil

Guest
Am un PC cu tuner TV. Recepţia a fost bun atunci când PC-ul meu a fost într-o singură cameră. Am adus PC-ul meu la o altă cameră şi, prin urmare, am avut de a folosi un alt cablu (unul nou). După aceea calitatea receptiei a fost rău în special pentru canalul de frecvenţă mai redusă. Eu folosesc PAL BG standard. Poate cineva să mă ajute pentru a obţine calitatea mea înapoi la normal sau spune-mi cum pot afla vina?

Salut, am presupune că noul cablu coaxial, nu este rupt undeva în interiorul sau la conectori de antena, vă poate verifica cu un multimetru. Faptul că, în canale mai mici recepţie este mult mai problematică poate indica fie o linie întreruptă (cuplaj capacitiv imbunatateste mai sus în frecvenţă), sau de un scurt-circuit în linie (de manevră inductiv devine mai puţin eficientă în frecvenţă mai sus). Deci, a verifica cu un ohm-metru pentru scurt-circuit sau deschis de cablu deconectat antenă nou! în ceea ce priveşte, unkarc

Este posibil ca semnalul a fost granita slab şi adăugarea de cablu suplimentar cauzat scăderea performanţelor. Cât timp a fost adăugat prin cablu. Ai cumpara un cablu Compleat sau ai face singur. Cheak că prize au fost făcute corect şi nu mustati mici de cupru sunt scurtcircuitarea. Dacă tot nu ar putea să aibă pentru a amplifica semnalul de la antena. Barrybear

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back