Breakdown_voltage_coaxial_line

B

borich_03

Guest
Am scris fişier Mathcad pentru calcularea liniei coaxiale Defalcare tensiune. Poate fi acesta va util pentru oricine.

Eu nu pot folosi acest fişier minunat cauza nu MathCAD software.Could vă spun MW baza de calcul teoria ta? Dacă metoda de calcul se poate cheltui pentru tensiune defalcare dielectrice? Multumesc foarte mult!

Atasat este o captură de ecran a paginii cu formule. Acest lucru presupune conductori perfect netede şi nici un factor de siguranţă, care este, de obicei, 2x.

[Quote = pewang], eu nu pot folosi acest fişier minunat cauza nu MathCAD software.Could vă spun MW baza de calcul teoria ta? Dacă metoda de calcul se poate cheltui pentru tensiune defalcare dielectrice? Multumesc foarte mult! [/Quote] Această metodă este bazează pe o teorie a forţei electrică şi energie. Foarte simplu, această metodă de calcul a fost descrisă în cartea - Liang Chi Shen, Jin Au Kong, "Applied Electromagnetism" ,3-a editie, 1995, pp.362-379. În această carte, de asemenea, poate gasi metode de calcul pentru linii coaxiale, cabluri cu mai multe straturi de izolare. Puteţi folosi aceste metode de calcul pentru defalcare de tensiune pentru linii coaxiale şi condensatori coaxiale cu orice dielectric (izolator), dacă ştiţi permitivitatea relativă a dielectricului. Daca nu aveti Mathcad puteţi folosi următoarea fisierelor atasate.

Acest lucru este interesant, dar aş dori să subliniez faptul că calcul defalcarea prezentată are ipotezele care trebuie luate în considerare. De obicei, există mai multe mecanisme care ar putea iniţia defalcare în cabluri. În funcţie de proprietăţile dielectrice materiale, sunt de multe ori porii microscopici, care sunt umplute cu un gaz care poate fi site-uri nucleată de ionizare prebreakdown. Aceşti pori de multe ori defalcarea de mai jos puterea dielectrica intrinsecă şi de ionizare cauza, care va duce la eşec catastrofal. Există multe documente discutarea acestui fenomen şi a început cu investiagtions Paschen despre parametrii semnificativi care determină integralele de ionizare, cum ar fi presiunile parţiale, raza porilor, etc .. în ceea ce priveşte, vorbe de clacă

Poti sa te uiti, de asemenea, la aceeaşi discuţie în Pozar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back