AVR pentru Generatorul de 500kva model KR7FFMX

S

samnang39

Guest
Stimate toate Am nevoie de cineva mi-au. Vreau să ştiu cum să setaţi frecvenţa de la 60Hz la 50Hz pentru model AVR: KR7FFMX [ATAŞAŢI = CONFIG] 66851 [/ ATAŞAŢI] Multumesc anticipat

În interiorul echipamentului sunt fără sudură terminale reconnectable Terminale tip Faston pentru a facilita alegerea de detectare de tensiune şi de frecvenţă (50 Hz sau 60 Hz). Mutare în interiorul firului de reglementare la robinet 50Hz la fel ca în imaginea ataşată. Muta, de asemenea, sârmă pe transformator de reglementare senzor pentru robinet de tensiune corectă.

Wow! Aşa că ei fac în continuare cele. mister_rf, pot sa intreb unde ai primit documentul de la? Am făcut o mulţime de muncă, cu şi pe acele AVRs mult timp în urmă în timp ce acţionează în calitate de consultant în consiliul de electricitate de stat meu. Aspectul exterior rămân exact aceleaşi. De asemenea, am proiectat şi a făcut înlocuitori, deoarece acestea au trebuit să fie importate în ţara mea şi au fost foarte scumpe, dar care a fost de aproximativ 25 de ani în urmă şi eu sunt ruginite despre detalii. M-am dus la site-ul lor şi au încercat pentru a descărca foaie de date, astfel încât am putut uita la detaliile din nou şi răspundeţi la întrebarea PO, dar link-ul de download nu functioneaza.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back