Aveti nevoie de ajutor pentru design de circuit BIAS pentru amplificator de bandă largă

S

STD

Guest
În cazul în bandă îngustă, vom folosi 1/4 wavelengh linie de înaltă impedanţă ca RFC pentru a izola circuitul de la prejudecata de semnal RF. Pentru cazul în bandă largă (> 40%), 1/4 wavelengh (pentru mai mare de frecvenţe), linia de înaltă impedanţă, nu poate funcţiona ca RFC la frecvenţe mai mici. Vă rog să-mi nişte instrucţiuni sau de hârtie în acest sens. Multumesc anticipat!

Vă mulţumim pentru sugestia ta. Eu nu pot folosi ceai modul părtinire în circuitul meu, pentru că nu ar trebui să facă circuitul meu prea mare.

Utilizaţi rezistiv Polarizarea apoi, stabilizează şi PA, de asemenea, curenti ....

eep2nw, multumesc pentru sugestia ta. Va rugam sa-mi arate o descriere detaliată sau o hârtie în acest sens.

Uită-te la capitolul privind Amplificatoare MMIC în Design, Publicat de EIE şi editate de ID-ul Robertson. Discutat mai multe tehnici de Polarizarea ...

Cred că nu există o soluţie unul. 40% (1/2 octavă) este mare, BW, dar nu atât de mare pentru a fi dificil de părtinire. Eu pot sugera următoarele soluţii: 1) Aţi încercat să utilizaţi (cel mai mare Zo lambda / 4), urmat de un ciot radială? 2) ai incercat o cascada de inductori? (Valuse în creştere de la RF la DC), este foarte important ca Inductoare au capacitatea şunt extremally scăzut. Au un loc de muncă bun.

la toate, AC şi DC trebuie să fie separate, astfel încât să putem plasa unde 1/4, pentru a izola semnalul RF, iar marginea de putere amplasate două condensatoare care una este mai mică şi (pentru frecventa mare.), cealaltă este mai mare (pentru frecvenţe mici. ) se evita zgomotul provin de la sursa de alimentare.

Sergio, I'v aplicat solution.Does primele 1/4 lambda se referă la sus-freqency de bandă necesară sau de centru-freqency? chinaing, aceste componente sunt în circuitul meu.

Hi STD, eu cred că ceea ce Sergio înseamnă că linia de lambda trimestru calculată de către centrul de frecvenţe în cazul în care este vorba de o linie de înaltă impedanţă, urmat de un ciot impedanţă radial redus.

este posibil să se utilizeze mare trimestru Z linie lambda scurtcircuitat cu condensator

În general vorbind 1/4Lambda ar trebui să fie calculată de la centrul geometric frecvenţe. Dar, în cazurile în pratical, de multe ori, alţi parametri ar trebui să fie luate în considerare. Parerea mea este ca se poate muta un pic departe de lungimea nominală de 1/4 lambda, pentru a maximiza performanţele în ceea ce priveşte planeitatea câştigul, pierderea de returnare, Figura de zgomot sau de putere, etc si nu in ultimul rand, ... plăti cura special pentru a opera de arta PCB. Să fie opera de arta PCB într-un mod similar, care Miteq (sau fabrici similare) face. Notă: Un ghid bun pentru a afla cum de a produce opere de artă PCB utile pot fi găsite pe imaginea din publicitate (Jurnalul microunde, microunde & RF), mai degrabă decât cărţi de text.

Dacă lăţimea de bandă pe care o căutaţi este de la DC la 10 GHz, se poate referi la hârtia ataşat în http://www.elektroda.pl/eboard/ftopic65524.html demostrated de proiectare este folosind element de concentrate pentru a înlocui cotor radial. Pierdere de inserţie este rezonabil de mic ca autorul foloseste FR4 în design. Am făcut PCB cu ajutorul metodei propuse. Acesta functioneaza bine: P

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back