Având probleme cu a face o Ignitor Xenon

P

pranaych

Guest
Suntem construirea unui Ignitor pentru o lampă de 250W arc Xenon şi, practic, am făcut toate componentele, cu excepţia Bobina sau bobina aşa cum se arată în figura CKt 1. Ignitor în original, acest Bobina este fabricat dintr-o piatră ca semiconductoare materail care au showm ca bobina Bobina, ceea ce poate sugera anyopne acest bobina Bobina este şi ce materiale se face of.I de a putea posta poza bobinei Bobina, dacă este necesar.

Categoric un transformator, deci probabil feromagnetic (ferită), materiale, aşa cum a sugerat etmabreu. Circuitul functioneaza prin furnizarea de o tensiune de curent continuu constant de la redresor (partea de jos din pagina 1). Circuitul transformatorului la actele de top lăsat ca o tensiune acumulator. După ce tensiunea de pe capacele paralele este suficient de mare, eclator (SG), conduce şi trimite un puls de curent în "Bobina" bobina. Această bobină de centru-exploatat / transformator determină o tensiune mai mare să apară la bornele lămpii, care este pulsul de înaltă tensiune necesar pentru a face defalcarea xenon şi începe să arc.

Categoric un transformator, deci probabil feromagnetic (ferită), materiale, aşa cum a sugerat etmabreu. Circuitul functioneaza prin furnizarea de o tensiune de curent continuu constant de la redresor (partea de jos din pagina 1). Circuitul transformatorului la actele de top lăsat ca o tensiune acumulator. După ce tensiunea de pe capacele paralele este suficient de mare, eclator (SG), conduce şi trimite un puls de curent în "Bobina" bobina. Această bobină de centru-exploatat / transformator determină o tensiune mai mare să apară la bornele lămpii, care este pulsul de înaltă tensiune necesar pentru a face defalcarea xenon şi începe să arc.
Multumesc mult, dar ce fel de ferită se uite ca o piatră cu două capete lustruite ca o metal.Can placat cu nichel, vă sugerăm-mi ceva.

Multumesc mult, dar ce fel de ferită se arata ca o piatră cu două capete lustruite ca o metal.Can placat cu nichel vă sugerăm-mi ceva
nici o idee.. Aş merge caute alte câteva lămpi cu arc cu xenon circuite şi a vedea ce fel de hardware care le utilizează pentru transformator HV.

nici o idee. Aş merge caute alte câteva lămpi cu arc cu xenon circuite şi a vedea ce fel de hardware care le utilizează pentru transformator HV.
Multumesc mult domnule!

Ok, de asemenea, i-am încercat pentru a afla tipul de ferită, dar nu până la data de luck.Hope puteţi obţine unele informaţii.

Materialul este Mn-Zn pentru Xenon trafo de bază balastiere. Forma şi dimensiunea ar trebui să fie în conformitate cu puterea necesară.

Materialul este Mn-Zn pentru Xenon trafo de bază balastiere. Forma şi dimensiunea ar trebui să fie în conformitate cu puterea necesară.
Am primit de ferită, dar locul de muncă dosent fără strat de protecţie pe partea de sus şi suntem în imposibilitatea de a afla ce tip de acoperire se împărtăşesc that.Kindly veiws oaspeti rafinati cu privire la aceasta.

Există un strat de argint pe ambele capete ale tijei ferită şi dacă am coaja de acest strat de pe functioneaza dosent.

Nu am auzit de asta. Eu fac deja mai multe Xeno fără probleme şi, desigur, fără ca înveliş special. Aveţi posibilitatea de căutare pe Internet şi să caute modele producătorilor şi puteţi găsi o mulţime de lucruri şi modalităţi diferite de cum se face.

nu am auzit de asta. Eu fac deja mai multe Xeno fără probleme şi, desigur, fără ca înveliş special. Aveţi posibilitatea de căutare pe Internet şi să caute modele producătorilor şi puteţi găsi o mulţime de lucruri şi modalităţi diferite de cum să o fac.
Poti sa-mi sugereze ceva, am o aplicaţie marin thats de ce sunt atât de special, cu privire la fiabilitatea sa ca vreau de a face numai de design, care funcţionează fără probleme!

Vă rugăm să-mi sugereze un material adecvat de Bobina, sa nu un miez de ferită, de ceva else.Please sugerează.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back