ATTENSION PENTRU PROIECTE DE NETWORKING!

U

usman_star2

Guest
Bună, eu sunt în smester 6 în BS (Computer Engg) Vreau să fac un proiect ca proiectul meu ultimul an pe crearea de rețele. PLZ mi-a dat idei de proiect pe crearea de rețele, dacă u face mai devreme un proiect plz mi-a dat date despre acest proiect ca pentru o experiență pentru mine. THANX în avans. usman_star2 (at) hotmail.com

Cred că Peer-to-Peer subiect rețelelor este un domeniu de cercetare bine. usor, fierbinte, interesant. dacă te interesează acest subiect lasă-mă să știu să vă dau mai multe informații.

un subiect bun este de a pune în aplicare stratul MAC pentru ethernet sau utilizarea Wi-Fi VHDL și Simulink

DA frate mi-a dat mai multe informatii despre proiectele? mi-a dat thanx materialul în prealabil pa

Cred ca u pot alege proiectele din ad-hoc și Wi-Fi .. Dacă u vrei, am niște coduri de simulator de rețea cu privire la aceste ... Venkatesan.s

[Quote = venkat3271] Cred ca u pot alege proiectele din AD-HOC și Wi-Fi .. Dacă u vrei, am niște coduri de simulator de rețea cu privire la aceste ... Venkatesan.s [/quote] sunt lucrezi în acest feild acum? te-ar deranja să-mi spuneți perspectiva ad hoc și mai tare direcția acestui feild? mulțumesc, amice.

Buna Venkatesan, titlul meu proiect " Cross-Layer Proiectare pentru eficiență energetică și aprovizionarea QoS în Multi-Hop Wireless Networks" Ai materiale / cod pentru asta? pls ajutor ... Eu nu am timp să abstractă summit cu munca viitoare pentru hârtia de mai sus asteptam ur repley prin ID-ul de e-mail ...... - [e-mail] malai53@rediffmail.com [/email]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back