AT89S52 şi ISP-ul de programare

K

kabaza

Guest
Buna ziua. Sunt folosind [url = http://ram-e-shop.com/oscmax/catalog/product_info.php?products_id=1464] RAM Electronics: ATMEL AVR ISP Programator "AVR AVRISP V2.0 STK500 USB ISP-ul" [AVR. Program] - 160.00LE [/url] pentru a programa o at89s52. Sunt cu totul nou în acest. Aşa că am vrut să dau seama ce ar trebui să se conecteze la at89s52 să-l programeze? Rezistenţe? Vcc? nu folosesc ceasul at89s52? Am gasit acest schematică pe acest site este corect? http://www.edaboard.com/attachments/23572d1175767891-89s-isp_2119.rar reţineţi doar mi sa spus NU pentru a conecta la Vcc în timp ce în at89s52 Vcc schematică este conectat! Mulţumiri

Circuitul trebuie să fie construit exact aşa cum este pe diagrama schematică (fisier: SCHEMATIC.pdf). După cum puteţi vedea, microcontrolerul va fi conectat la Vcc prin tranzistor T1 ... Aceasta se va întâmpla în mod automat, atunci când rulează software-ul este ... : Wink: IanP

tranzistor bc557 == regulator de tensiune 7805 [COLOR = "Silver"]? [size = 1] ---------- Mesaj adaugat la 14:39 ---------- Previous post a fost la 14:05 [/SIZE] ---------- [/COLOR] De asemenea, tot ce am este extrem de 11.059 MHz este că ok?

1) circuitul de ansamblu ar fi reglementate de 5V, deci folosind 7805 ar trebui să fie OK. Ai nevoie de încă, deşi ar fi butonul de T1 Vcc .. 2) 11MHz clockl va fi rapid, aceste programatori utiliza 4MHz cristale .. : Wink: IanP

1) circuitul de ansamblu ar fi reglementate de 5V, deci folosind 7805 ar trebui să fie OK. Ai nevoie de încă, deşi ar fi butonul de T1 Vcc .. 2) 11MHz clockl va fi rapid, aceste programatori utiliza 4MHz cristale .. [ATAŞAŢI = CONFIG] 66546 [/ ATAŞAŢI]: wink: IanP
thnx pentru ajutorul dvs., dar am seta circuitul aşa cum se arată mai sus. Dar când am încerca să şteargă programul / at89s52 I a lua acest ecran [ATAŞAŢI = CONFIG] 66546 [/ ATAŞAŢI] utiliza urmaţi legătura cu ISP AVR. [ATAŞAŢI = CONFIG] 66547 [/ ATAŞAŢI] orice ajutor = /? Thanx

[ATAŞAŢI = CONFIG] 66591 [/ ATAŞAŢI] [ATAŞAŢI = CONFIG] 66592 [/ ATAŞAŢI] mai multe informaţii!

Încercaţi să reduceţi viteza de programare
Am incercat toate vitezele în continuare aceeaşi eroare [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Mesaj adaugat la 07. : 13 ---------- Previous post a fost la 07:12 [/SIZE] ---------- [/COLOR]
Încercaţi să reduceţi viteza de programare.
Am incercat toate vitezele în continuare aceeaşi eroare

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back