Aspect de MOS de putere

M

mitgrace

Guest
Stimate toate: Eu lucrez pe DC-DC de circuit, am citit ceva de hârtie, şi spune-MOS POWER este foarte critică, Becasue Dimensiune este foarte mare, dar nu mi se pare aspectul, nu anuone ştiu cum să facă acest lucru POWER MOS, sau experiment pentru aspectul, Te rog spune-mi cum să fac acest lucru? Mulţumiri

Nu ştiu despre putere MOS, dar de obicei atunci când tranzistorul este mare de a utiliza mai multe degete, în structura

Da, Becasue Dimensiune Teh este foarte larage, astfel încât aspectul este foarte critică, şi există multe strcutre pentru acest MOS de putere, dar eu nu fac ceea ce este cel mai bine, am nevoie de persoana experiment spune-mi, cum face asta?

naţionale şi Maxim au articole de mult astfel de cerere pentru pruducts lor.

Stimate tryagain: Ne puteţi da numărul de parte? Becasue lucrez pe design IC, am nevoie de aspectul de IC nu, bord.

Eventhough ai nici o IC. la nivel naţional sau Maxim, nu este suficient de bun pentru a avea o bună cunoaştere pe structura de putere MOS! Pentru a afla structura mai bine, cred că sholud găsi pe cineva care este familiarizat cu aspect! Este, deoarece un designer bun aspect s-au făcut o mulţime de aspect şi de experienţă! Mai bine pentru a le cere pentru a vă ghida .... : D

Aveţi Ebook "Arta de a Layout analogice", am citit unele teze, se pot scrie de referinţă, această putere aspect MOS, Multumesc

aspect diferit de MOS de putere depinde de design-ul şi posistion MOS de putere, în aspectul întreg. Cel mai important este, probabil, mai multe inele de putere MOS.

mitgrace, când integrarea unui MOSFET de putere pe zar este necesar pentru a reduce rezistenţa de metal între zona de active de tranzistori şi pad lipire. Calculaţi Rho foaie de metal, prin calea de la sursă să se scurgă. Deseori, din metal are o rezistenta mai mult decât canale MOSFET

Nu ştiţi dacă procesul de ţintă are DMOS verticale, laterale sau cvasi-vertical? Acest lucru ar fi alegerea ta pentru a MOSFET de putere dure de comutare. Totuşi, există o mulţime de "inginerie de scurgere", pentru a optimiza acestea, care nu ar vrea să fie responsabilitatea pe un proiect de one-shot-de-succes. Interconectare cel mai bun este de gând să arate ca un copac de pin. Grăsime de la baza, slab la capăt (în cazul în care, dimpotrivă, celălalt picior este de grăsime). Degete multe, multe. Grosime de metal pentru S / D, colectarea de la nivel inferior trec de curele intrasegment. Dacă vă este permis pentru a acoperi bondwires în miezul acest lucru poate fi o ameliorare foarte semnificativ (toate MOSFET de mare putere dimensiuni le-am vazut, face acest lucru pentru obligaţiunile sursă). Dacă trebuie să favorizeze un singur terminal pentru mai gras de metal, da la sursă, minimizarea poarta-sursă debiasing sub sarcină.

Nu a fost o discuţie relevantă privind aspectele de dispozitive de putere în acest thread: http://www.edaboard.com/thread150676.html De asemenea, acest document poate da o idee despre cum pentru a simula interconexiuni metalice şi planurile de dispozitive de putere, să calculeze valoarea Rdson, analiza densitatea de curent, etc: Problema este că există multe constrângeri şi consideraţii în crearea de machete de putere dispozitiv, şi aspectul optim depinde de rezistivitate tip de metal, de pachete, rezistenţe, rezistenţe wirebond dispozitiv, etc Un experimentat inginer proiectant sau aspectul câştiga această cunoaştere de la o experienţă, dar pentru un începător de învăţare poate fi consumatoare de timp si dureros.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back