antena patch-uri de la 35GHZ

T

Thenramya

Guest
hi i am proiectat antena patch-uri la 35 GHz folosind ADS.but i dont știu să găsească Deschidere și din față în spate raportului de la diagrama de radiatie poate cineva? pls ajuta-ma?

Deschidere puteți obține de la diagrama de radiatie. Acesta este definit ca cea mai mare parte unghiul dintre punctele (unghiurile) în cazul în care câștigul a scăzut cu 3 dB sub câștigul fasciculului principal. Acesta poate fi specificat atât pentru XZ și planul YZ (presupunând câștig maxim este în direcția pozitivă Z). Față și în spate raportului este doar Gain (direcție față) - câștig (direcția înapoi), toate în dB. Pentru a obține rezultate utile de simulare pentru F / B raportului, ar trebui să simuleze antena cu planul de masă reală (nu infinit).

poate pls u spune cum să proiecteze antenă 35GHZ rețele fazate utilizând ADS? cum de a furniza schimbare de fază în ADS? vă rugăm să-mi tel

Eu nu sunt familiarizat cu ADS, dar eu sunt sigur că aveți posibilitatea să specificați de decalaj de fază pentru sursele în porturi. De ce nu începe un fir nou pe problema defazajul?

este posibil să se specifice schimbare de fază în ADS?

Pentru unghiuri diferite pentru a calcula ve câștig, Deschidere, și lob lateral .. cum se face acest lucru în ADS vă rugăm să răspundeți?

Salut, Ai pus această întrebare într-un fir nou, de asemenea,? Problema ta pare să fie modul de utilizare a ADS în loc de "patch-uri de antenă la 35 GHz". Asigurați-vă că să-și exprime în întrebarea dumneavoastră, dacă aveți o problemă cu modul de a proiecta o antenă sau cum se utilizează ADS.

Du-te la ADS, ferestre aspectul design-ul, Momentum, post procesare si apoi model pentru radiatii 2D sau 3D. Acolo puteți găsi toate detaliile necesare cu privire la patttern radiații.

Bună, primul model ta radiații trebuie să fie pentru putere, nu pentru al doilea E, modelul dvs. de radiații trebuie să fie normalizate, iestart de la 0 dB acum, lățimea fasciculului este unghiul (pe axa x) între punctele de tractări auto, cu o putere egală-3dB , aceasta se numește Deschidere de alimentare jumătate sau beamwidh -3 dB, care dă Deschidere atunci când puterea este jumătate din valoarea maximă Sper ca raspunsul meu te-a ajutat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back