Analogic izolare circuite: orice experienţă pe asta?

Doar o scurtă întrebare:

În ceea ce priveşte tăierea frecvenţă, pentru o lăţime de bandă de 1MHz, am selectat un voinic frecvenţă de 5MHz.M-am gândit că trebuie să fie mai mare decât lăţimea de bandă, pentru a evita transformator saturaţie.

Din pacate, eu nu am fost în stare să găsească nici un comutator analogic (în Dip aroma) suficient de repede pentru a comuta la 5MHz.Orice sugestii?Cât despre utilizarea repede mosfets ca analogic comutatoare?

7roots51: am utilizat de izolare a produselor înainte de a merge în această (analogic dispozitive), dar problema este că lor de lăţime de bandă este limitată, iar costul este, în general, mare.

I-am luat pe lângă o osciloscopul digital de intrare bord şi am constatat că nu au fost folosiţi orice izolare, la toate produsele.Ele sunt transformatoare si folosind o multitudine de semnal condiţionat circuitele.Eu cred de asemenea, acestea trebuie să fie prea mic de semnal (Cred ca de la ICS implicate în bord).Presupun că acesta este în continuare cea mai ieftină şi cea mai bună soluţie.

Mariano

Poate fi acest lucru este puţin mai proastă idee, dar ce este de aproximativ PWM de modulare.
Principala cauză ar putea fi utilizate pentru PWM frecv de până la 5 MHz?

Utilizaţi HCNR200 Linear Analog OptocouplerMin Nonlinearity: 0,01%
Lăţimea de bandă largă - DC la> 1 MHz
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Multumesc mabbri pentru sugestie, dar din păcate am fost jucam cu HCNR201 pentru o perioada de timp fără a obţine rezultate bune.

Am putut niciodată design-un circuit cu HCNR201 şi opamps care funcţionează la 1MHz.Am putea s-o faci cu tranzistori, dar precizia nu a fost bine.I-am dat pe acest izolator.

UPDATE: am căutat din greu pentru transformatoare, care sunt capabili să cateva semnale în MHz gamă, şi am constatat că, de transformatoare LAN (cele găsite în interiorul ethernet carduri) sunt potrivite pentru acest App.În general, există două sau mai multe transformatoare mici în interior, ca sa ma pot cuplu de semnal şi de asemenea construi o bucla de feedback pentru a compensa non-linearities.

Am cerut probe din aceste transformatoare de la Pulse Engineering (www.pulseeng.com).Operează cu 10BaseT Ethernet carduri, astfel încât să poată manipula uşor de semnalele de până la 10MHz.

O
sa le dau o încercare de îndată ce le primesc si post a rezultatelor.

Mariano

Salut tuturor ...
Încercaţi să folosiţi ISO122/ISO124 de TI ....Ei au o bună izolare pentru semnal analogic ....
Acestea au de asemenea izolate de alimentare pentru această aplicaţie ..

Rgds,

Nu am jucat cu acestea, dar ei o cerere de a fi mai rapid decât optoisolators, şi nu am nici o idee despre ceea ce este costul.

http://www.nve.com/products/isolators/isproducts.php

Am renuntat la optoisolators.Incerc sa fac AM modulare, folosind LAN transformatoare.LAN transformatoare sunt ieftine, mici şi de a oferi o excelenta izolare.

Orice idei pe modulare AM?

Am tăiat semnalul (DC la 1MHz) cu un val de 10MHz pătrat (operator de transport),
iar apoi a făcut o mică treci pe la 15MHz pentru a obţine o sinusoidală val potrivit pentru a cuplu, printr-un Transformator.

Întrebări:

1) ar trebui să fac mărunt (alternativ între zero şi un semnal de volţi)?sau ar trebui să-mi alternativ de semnal, utilizând un factor de multiplicare (multiplica de
1 / -1)??
2) cum pot demodulate?amintiţi-vă că ar putea fi ouput DC, pozitive sau negative polaritate.

Mulţumesc!
Mariano

mfilippa,

După cum a declarat anterior înfoiat, ADC şi digitale de izolare sunt mod de a merge.

Citat:

... Cred că aceasta este o metoda foarte costisitoare pentru semnalele de până la 1Mhz.

Vă recomandăm să 6N187-186optocouplers care lucrează amendă de până la 10 MHz signalsss!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back