Analogic şi digital solului - Care sunt diferenţele

• Thread starter newbieinelectronics
  • Start date
N

newbieinelectronics

Guest
Hi. Aş dori să ştiu care este diferenţa între sol analogice şi digitale. Cum le pot conecta? Pot să vă rog punctul nişte cărţi despre el? Multumesc.

Analog este motivul pentru blocul analogic si are mai putin zgomot. Teren digital este pentru blocul digital. De zgomot este foarte mare. Deci e mai bine a separa şi conectaţi-l la nivelul consiliului.

Hi. Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră. Dar am încă unele îndoieli: 1 - Supose că circuitul meu are piese analogice şi digitale şi am o sursă de alimentare. Cum pot separa analogic şi digital de la sol în cazul în care furnizorul are aceeaşi putere? 2 - Cum le pot conecta la nivel de bord? Nu ştiţi orice documentaţie pe care am putea citi?

Tu ar trebui, de obicei, două regulatoare de tensiune, pentru unul analog si unul pentru dispozitive digitale. Cele două motive ar putea fi conectate împreună la pinii de bază ale autorităţilor de reglementare. Puteţi să utilizaţi un şirag de mărgele de ferită sau un şoc pentru a face acest lucru se alăture, acest lucru se va filtra zgomotul. Tipul şi valoarea de dispozitiv depinde de frecventa este implicat.

Un alt mod de a reduce zgomotul este de a pune un condensator en fiecare cip digitale despre 0.1uF. Sau pune un şoc Intre regulator de tensiune si dispozitive digitale. Noroc

ckshivaram, această legătură este foarte bun. Multumesc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back