Am nevoie să înveţe cum să utilizeze MCU!

A

alchen77

Guest
Am nevoie pentru a începe să înveţe despre MCU de sine meu poate cineva da-mi o sugestie cum să începeţi? sau un curs sau cărţi sau fişa tehnică pot de referinţă. Eu nu atingeţi niciodată despre acest domeniu. Scopul meu este de a folosi bine şi know-how. Nu am nevoie pentru a proiecta. mulţumiri

Nu ştii deja C? sau C + + Dacă ştiţi deja C, va fi surprins cat de usor se poate prinde pe MCU. Dacă nu ştii C.. aveţi posibilitatea să utilizaţi întotdeauna de bază .. de bază este de mare pentru a învăţa elementele de bază ale unui MCU (hardware) .. pentru că vă puteţi concentra mai mult pe hardware-ul şi mai puţin pe învăţare, de fapt cod (este mai uşor de a învăţa un singur lucru la un moment dat .. vs 2 lucruri la un moment dat). Eitherway .. Puteţi cod în bază sau C pe un AVR. Bascom este liber (atâta timp cât vă păstraţi yoru OCDE sub 2k) .. şi, desigur, compilatorul C este gratuit. chips-uri sunt un cuplu de dolari.

[Quote = tendinţă] Nu stii deja C? sau C + + Dacă ştiţi deja C, va fi surprins cat de usor se poate prinde pe MCU. Dacă nu ştii C.. aveţi posibilitatea să utilizaţi întotdeauna de bază .. de bază este de mare pentru a învăţa elementele de bază ale unui MCU (hardware) .. pentru că vă puteţi concentra mai mult pe hardware-ul şi mai puţin pe învăţare, de fapt cod (este mai uşor de a învăţa un singur lucru la un moment dat .. vs 2 lucruri la un moment dat). Eitherway .. Puteţi cod în bază sau C pe un AVR. Bascom este liber (atâta timp cât vă păstraţi yoru OCDE sub 2k) .. şi, desigur, compilatorul C este gratuit. chips-uri sunt un cuplu de dolari [/quote]. am învăţat şi limba C, de bază, dar e mult timp înainte. [Size = 2] [color = # 999999] Adăugat după 2 minute: [/color] [/size] [quote = jojokatada] ia alook la acest web, este un tutorial despre modul de utilizare a microcip picmcu Download poza grund h ** p :/ / www.dragonslair.ca / workstation.html [/quote] Ne pare rau, eu nu pot găsi acest site. Pot să vă verificaţi adresa, mulţumesc. alchen77

oh, atunci, du-te apoi cu un AVR .. cablu de programare este 15bucks ~~~HEAD=NNS şi puteţi obţine mostre gratuite AVR (dacă sunteţi o afacere), compilatorul C este gratuit (winavr) .. a verifica afară avrfreaks.net

Dacă vrei să încep cu PIC (Microchip manufectured de www.microchip.com ), du-te la site-ul lor şi descărca fişa tehnică de PIC16F84 şi referinţă manual de mid-range, care microcontrolere PIC16F84 aparţine ... apoi du-te la acest site şi a citi tutorialul, se poate arata prea simplu în inceput, dar se va obţine mai mult de avansate ca a continua http://www.mikroelektronika.co.yu/english/product/books/PICbook/ 0_Uvod.htm , după ce aţi făcut a face asta, puteţi începe proiectul puţin după ce aţi cumpărat un programator PIC ... dupa care va fi posibilitatea de a alege un PIC potrivit pentru proiectul dumneavoastră şi de a folosi mai uşor de citit foaie de date ..

Dacă doriţi să începeţi cu 8051, atunci există destule surse de acolo pentru tine. wwwdot8052dotcom este un loc bun pentru a hangout. Ei au tutorial prea frumos, plus mai mult şi mai mult ...

Gândiţi mai întâi la un proiect pe care a vrut să creeze, poate doriţi să creaţi un ceas digital, un termometru digital sau pur şi simplu clipi sau a alerga 8 LED-uri.

Buna ziua, am încercat multe MC ca PIC, Atmel AVR si 8051 cred ca poza este cel mai bun, de asemenea, veti gasi multe tutoriale de pe internet care vorbesc despre PIC MC este, de asemenea, circuitul de programator sunt disponibile gratuit Deci, daca va statrt cu MC PIC , te pot ajuta

hi Haytham Vreau să învăţ PIC MC, de la început în C languge, aşa cum ştiu C poate ajuta u mine pentru învăţare PIC? acolo este uşor de a face programator la dispoziţie de net sau de un simulator pentru practică?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back