[Ajutor] LNA & ACCESORII de testare în design receptor.

Ambele vor funcţiona.

Aceasta denpends pe ce fel de performanţa de care aveţi cele mai pasă.

De obicei, ceea ce de încărcare a face tu a pune după tampon în simulare?Se poate scurge comună conduce la o sarcină 10pF sau 20pF?

Nu uitaţi că oamenii, în măsura laborator cu sarcină ohmi 50.
Din experienţa mea este o soluţie bună pentru a proiecta o zonă tampon, care nu degrada performanţa IC (pe care nu le pasă de consum actuale, deoarece este doar pentru scop de testare), în principal liniaritatea.
Design tampon pentru a fi compensată de putere şi diferenţial (cu excepţia cazului în frecvenţa de ieşire va fi foarte scăzute).La bord va fi uşor pentru a pune un balun.
Sper că pot ajuta.
Max

Ei bine eu sunt de planificare pentru a utiliza un adept sursă pentru fiecare ieşire din mixer si apoi afara voi avea un alt amplificator, care se va converti la diferenţă de un singur meci şi sa încheiat la 50 ohmi.Deci, în măsura în care este sursa de urmaş în cauză se va vedea doar un nod de înaltă impedanţă şi de încărcare capacitative.Are acest aspect plauzibila?

Mulţumesc

Da
Este o alegere bună, numai în cazul în amperi extern are ceea ce priveşte liniaritate mai mare circuitul sunteţi de măsură şi nu adăugaţi de zgomot.
Aceasta este o abordare comună utilizată pentru a măsura semnale de la kHz câteva MHz, puţini (este greu să găsească un balun în acest interval).
Amperi folosite sunt max4444 şi AD8130
Sper că pot ajuta.
Mazz

Dear All,
cum pot forma netlist pentru Nec 71083 sau AT41486 pentru LNA?
(in microunde)

[quote = "dsjomo"] Aici este un proiect de ilustrare.

http://home.pchome.com.tw/mysite/dsjomo/Testkey.bmp

1) tampon poate fi o pereche de simplu diferenţial cu părtinire de conducere de mare curent rezistori valoare scăzută.Dar trebuie să ştii performanţa tampon cu scopul de a obţine performanţele reale ale LNA.Bună, dsjomo, puteţi posta ilustratie proiectul de ai menţiona pe http://home.pchome.com.tw/mysite/dsjomo/Testkey.bmp web

Am cann't găsi site-ul nici mai mult?

Vă mulţumim!
guilinwxb

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back