S
sumit007
Guest
Hi .. Am proiectat un dublu antenă microstrip patch-uri cu câteva structuri de câteva EBG diferite de pe furtun. (Există aproximativ 4 structuri EBG .. şi fiecare antena are doar 1 tip de structură de EBG folosit .. antene, prin urmare, în total sunt destinate 4) ... IE3D software-ul a fost folosit pentru a lua rezultatele de simulare pentru parametrii S11, modele de radiaţii şi de lăţime de bandă calcul. Eu va trebui să le fabrica şi a obţine rezultate măsurate, astfel încât să pot compara cele două rezultate. Cu toate acestea, fabricatie va lua ceva timp .. aproximativ 3-4 luni, deoarece i dont au competenţele necesare. În timp .. Vreau să fac un studiu teoretic / de cercetare de pe acest antena (antena patch cu structura mea EBG pe furtun). De fapt, am folosit doar IE3D şi a încercat diverse structuri EBG .. asta e tot .. nu am intra în detalii amănunţite crude ale modului de a veni cu o structură de EBG buna .. Poate u PPL vă rugăm să-mi sugereze unele lucruri teoretice i se poate uita / cercetarea pentru un astfel de sistem de antene .. hmm .. legătură cu electromagnetismul sau orice altceva ceva ... Mulţumesc.