ajuta în designul meu RFID (antena)

T

thunderboympm

Guest
domnule. Am nevoie de o solutie RFID, cu o antenă personalizat. Cum pot face acest lucru într-o manieră simplă şi ieftină. Toate modulele RFID pe piaţa de aici este cu antena. Am nevoie de o antenă mare. Am nevoie pentru a detecta autobuz merge în conformitate cu prezentul şi de a identifica autobuz. Totusi problema este autobuzul conţine popoarele cu carduri RFID. Întrebarea mea este de 1, cum RFID utilizat pentru a detecta un autobuz ca structura imens? 2, există o interfearance apar atunci când autobuzul şi popoarelor conţin aceeaşi lungime de undă carduri RFID?

Punerea în aplicare a RFID fara sa stii ceea ce faci poate duce la dezastru. Doar o antena mai mare nu poate îndeplini nevoile dvs. şi / sau poate provoca interferenţe în alte sisteme. Atunci când acest lucru este o aplicaţie cu cititorii puţine, numărul mare de etichete şi de la distanţă relativ mare (de exemplu de mai sus 1m), vă poate lua în considerare UHF ca acest lucru dă cel mai lung interval rezonabil de lectură cu hardware-ul de preţuri (atât cititor şi antene). Când 13,56 MHz este singura opţiune, conectarea la o antena mai mare pentru un cititor de redus de energie va conduce la o reducere a citi dincolo de gama de dimensiuni anumită antenă. Pentru a depăşi acest lucru, aveţi nevoie de mai multa putere. Mi-ar recomanda pentru a obţine o carte buna despre RFID (de exemplu: "Manualul RFID, Bazele şi Aplicaţii în carduri contactless Smart şi de identificare", sau "RF în RFID" [accent pe UHF]).

mulţumesc frate. Voi referi aceste cărţi şi posta ideile mele

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back