Ajutați-mă cu un circuit: tranzistor nu poate opri dioda

S

syrax

Guest
pic acest circuit clipi LED-ul normal pentru aproximativ 5-10 min o după care dont vă rugăm să opriți doar lumina este mai lent supraînălțare rândul său, portul plin de pe tranzistor da o soluție de mulțumiri

Eu nu inteleg problema ta. Este problema că, după 5-10 minute de clipind tranzistor nu poate opri dioda??

scoateți v 12 și conectați-l la +5 V, veți obține soluția. înlocuiți următoarele 10k >> 4.7 k 4.7k >> 1.5K trebuie doar fiind acela de a deteriora portul p0. dacă este posibil, se verifica cu cip nou. vă mulțumesc! verificați-l și răspunde! ne asteptam sa stiti despre ea! o mai bună utilizare Comutator pnp

syrax, știu că nu sunt un inginer electronist de profesie, dar ar trebui să încercați să elaboreze o schema corespunzătoare. Momentan nu sunt ieftin de programe gratuite pentru desen schema - puteți încerca, de exemplu, http://tinycad.sourceforge.net . Schema cum este acum, nu ne arată tipul, nici polaritatea de tranzistor, tu chiar nu ai un rezistor de limitare a curentului în serie cu LED-ul indicat pe diagrama (de fapt, nu există nici o?) Noi, de asemenea, nu Știi ce special, derivat 8051 ai folosit si unde alte cereri. Deși e greu de spus "de la distanță", există, de asemenea, șanse ca, după 5-10 minute cererea dvs. "fuge" pentru o cauza sau alta, și ce vezi ca "estompat" LED este pur și simplu un pâlpâitoare rapid cu LED-uri, pentru din cauza (inexistente) de acces de memorie externe exemplu. JW

@ Manish12: Eu nu înțeleg nici de sugestia dvs., așteptăm înlocuind, eventual, un procesor defect. Asumat, tranzistorul a fost menit să fie NPN, LED-ul rezistor de limitare a curentului missng în desen este totuși existente (cred, 4K7 a fost doar deplasate), iar 8051 este un tip standard cu scurgere deschisă P0, atunci circuitul ar trebui să funcționeze exact așa cum este. Salutari, Frank

wek te rigth, eu nu sunt el. enginer circuit care este pe post sunt ușor de realizat pe Corel Draw :)) i folosească software-ul profesional și LED-ul este cu rezistor am pus doar să știu că există consumatorilor :)) cam de alimentare este pe 5V greșit este a mea, vom schimba 2-3 tranzistori și începe să lucreze astăzi normală i se va Chek nu există problemă. Multumesc tuturor i se va posta ceea ce este rezultatul

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back