865-868MHz Cum ocupat în Europa? Poate cineva masura?

H

harkonnen

Guest
HI, Stie cineva ceva despre banda 865-868MHz in Europa? Raportul ERO ( www.ero.dk ) spune că în prezent există Telefoane fără fir în această bandă. Din cauza unei cerințe amuzant ETSI am nevoie de cel puțin un canal de cuplu 200kHz, care sunt curate. (Zgomot / transportatori sub-96dBm). Poate unul dintre voi în Europa a pus-o antenă izotropă pe un analizor de spectru si matura prin trupa cu "max-hold"? Există de mult zgomot sau disturbers sus-96dBm? Vă mulțumim și Regards

Aproape aici, în zona mea 800-900MHz este foarte zgomotos, cu telefoanele fără fir și de control uși de garaj de la distanță.

Multumesc foarte mult hwswboy! Este mult de zgomot mai sus-96dBm? [Quote = hwswboy] Aproape aici, în zona mea 800-900MHz este foarte zgomotos, cu telefoanele fără fir și de control uși de garaj de la distanță [/quote].

Bună tuturor, de CT2 Telefoane fără fir sunt utilizate în prezent într-un număr de state membre ale UE, dar va dispărea, deoarece nu MFG este promovarea în continuare CT2. Nu pare să existe o rețea foarte mare de la Paris folosirea acestui bandă CT2. Cu toate acestea, banda de 865-868 MHz este în curs de revizuire în curs de CEAPT și, probabil, va fi re-alocate pentru a RFID cu până la 2 W putere ERP. ETSI par a fi ocupat cu un standard de RFID în această bandă. Multumesc Mike

[Quote = multanova51] Cu toate acestea, banda de 865-868 MHz este în curs de revizuire în curs de CEAPT și, probabil, va fi re-alocate pentru a RFID cu până la 2 W putere ERP. ETSI par a fi ocupat cu un standard de RFID în această bandă. [/Quote] Multumesc multinova51, Aceasta este exact problema mea. Noul preliminar ETSI spec. spune că aveți nevoie pentru a asculta înainte de a vorbi. Puteți transmite numai după ce canalul este liber (nu mai sus-96dBm). Nu un telefon fără fir, în aceeași cameră sau de podea mlastina doar tot mai sus-96dBm? Se pare ca în cazul în care, după CT2 este plecat va deveni un fel de banda ISM. Atunci nu vei fi capabil de a obține un canal gratuit la-96dBm?

Hi Harkonnen cred că nu va fi o problemă. După cum știți, CEPT a destul de riguros împărțită în benzile de 868-870 din domenii de aplicare diferite, cum ar fi pentru trupa foarte îngustă, mici si maxima în ciclul de taxe, etc și doar așa-numitele dispozitive mai instabile ca SAW pe bază de oscilatoare sunt permise într-un subband kHz 300. În ceea ce privește 865-868 MHz, alocarea doar încă este RFID și CT2. CT2 are capacitatea de a comuta dinamic frecventa de operare. atunci când primește interferențe. Atunci când CT2 este mort complet, cred că va fi absolut nici o problemă de a avea niveluri liniștite RX sunteți în căutarea pentru. În plus, CT2 este un sistem de frecvențe agil (nu la toate în bandă largă). Așa cum am înțeles că nu mai este posibil de ceva timp pentru a cumpara echipament nou CT2, astfel încât în ​​câțiva ani aceasta va fi dispărut complet. Kind ceea ce privește Mike

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back