Întrebarea cu privire la substratul infinit în IE3D

S

sunghozzhang

Guest
Buna ziua. Am fugit de simulare pentru o jumătate de undă antena dipol de pe substrat de infinit cu Er = 13.5. (Zona de radiatii este mai mic substrat şi zona de radiaţie de sus este de aer). Cu toate acestea, după simulare, se observă că aproape toate radiaţiile merge la aer în loc de substrat. În teorie, cred ca cea mai mare a radiaţiei / puterea ar trebui să meargă la substrat în loc de aer. Lasă-mă să ştiu dacă există o problemă în ceea ce priveşte simulare mea.

radiaţii înseamnă cuplu la aer. dk mai apoi mai mult substrat de cuplare câştig atât de scăzut, dar antenă compactă. cred că este greşit şi nici o problemă cu simulare.

Aţi putea să vă rugăm să explicaţi în continuare? Eu nu înţeleg bine ... Multumesc!
radiaţii înseamnă cuplu la aer. dk mai apoi mai mult substrat de cuplare câştig atât de scăzut, dar antenă compactă. cred că este greşit şi nici o problemă cu simulare
. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Mesaj adaugat la 01:58 -------- - Previous post a fost la 01:57 [/SIZE] ---------- [/COLOR] Multumesc, Kspalla! Aţi putea să vă rugăm să explicaţi în continuare sau în detaliu? Eu nu înţeleg de spus de bine ... multumesc!

practic se poate împărţi problema în a 3 sectiuni, 1. Conductor 2. substrat 3 de aer. astfel încât pierderea poate fi pierderea de dirijor, pierderi dielectrice (în câmp cu dielectric, magazin de energie) şi pierderea de radiaţii (radiaţii în aer). în linia de transmisie avem nevoie de mijloace de pierdere min să încercaţi să obţineţi pierderea dirijor scăzut, tan delta (dielectric pierderi) şi radiaţii. În antena avem nevoie de mai mult pierderea de radiatii. aici pierdere este un câştig. radiatii mai mult înseamnă mai mult câştig de antenă. în cazul în care dumneavoastră mai mare DK înseamnă depuse este cu în dielectric şi, prin urmare, câştig scăzut din cauza pierderii radiaţii reduse.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back