Întrebări despre rising_edge şi funcţia falling_edge

A

arbalez

Guest
poate rising_edge () şi falling_edge () fi utilizate pentru a detecta non-stop (asincron) de semnal? este destinat doar pentru semnalele de ceas?

Nu, practic semnalele de ceas sunt utilizate pentru synchonization între două semnale, module. dacă produce o întârziere egală între semnalele care semnalul va ajunge la ieşire, în acelaşi timp, atunci nu va avea nevoie de ceas, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de logica ceas mai puţin.

Examineze o descriere a acestor funcţii în IEEE.std_logic_1164 bibliotecă. Şi va fi clar pentru tine, că nu există posibilitatea de a le folosi este de design asincron. sintetizator interpreta argumentul acestor functii ca semnal de ceas.

cred că se poate b folosi pentru a detecta orice margine în creştere de un semnal ... Am încercaţi să-l wth spplication mea cu motor N functioneaza (non-CLK) ... ca şi în lib ieee.std_logic_1164 .. acesta este doar
Code:
 (s'EVENT ŞI (To_X01 (e) = '1 '), I (To_X01 (s'LAST_VALUE) = '0'))
, astfel încât orice margine în creştere de un semnal va declanşa. .. oricum, teanc de bancnote de THT i hav face folosind Altera quartus2 .. în ceea ce priveşte, sp

După cum a declarat Sp, puteţi captura marginea creştere de un semnal care este asincron la ceasul de sistem principal folosind un flop care este cronometrat de semnal asincron. Cu toate acestea, va trebui în continuare să utilizeze tehnici tradiţionale de sincronizare pentru a sincroniza cele două domenii diferite de ceas. Rădăcină

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back