Înţeles de Port1 de ieşire poate scufunda / sursa de intrare TTL, în 8051

L

louislu

Guest
brusc, cred că de ceva ... poate cineva clar îndoială mea ... toate în ceea ce priveşte 8051 întrebare ... 1.Ce este sensul de "ieşire Port1 poate scufunda / sursa de intrare TTL am înţeles că, atunci când 1 sunt scrise la portul 1, au tras r mare de interne a trage în sus? ... Dar Y trebuie să fie tras intern în scopul de a folosi ca intrare ... n ceea ce este sensul de sursa de curent atunci când tat portul 1 R tras extern scăzut thanz

La 8051 de porturi nu au o "direcţie" Înregistrare ca alte microcontrolere. Daca trecem 1, la linia de portul e acelasi lucru cu setarea portului de ieşire într-un stat mare sau un set ca intrare (cu excepţia portul 0). Portul are o trage slab up care va sursă de curent atunci când este tras scăzut de o sarcină extern ca un rezistor conectat la sol sau de o bază de tranzistor şi funcţionează în acelaşi mod, fie este de intrare sau de ieşire în starea de înaltă. Dar capacităţile actuale sunt limitate de starea de înaltă (limitat la 4 sarcină LS TTL de intrări). În cazul în care producţia este stabilită într-un stat mic se poate scufunda, de obicei, prin 20 mA un tranzistor intern.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back