Înţelegerea cu zero LHP?

T

thomas00

Guest
Am inceput sa folosesc LHP zero, cu compensare de bază, morar, inclusiv un condensator şi un rezistor în serie pentru a construi un plan stânga zero, jumătate pentru stabilitate bună. De la teorie, zero, face funcţia de transfer la valoarea zero, zero, şi produce 20 db castig si schimbare pozitivă sau negativă faza de 90 de grade. Dar cumva nu pot corespunde şi să înţeleagă teoria cu practica, împreună pe zero. De exemplu, cum face semnale de feedback în domeniul schimbărilor timp cu zero, pozitiv sau negativ. I a lua, de asemenea, să ştiu că două căi, cu aceeaşi fază în paralel poate genera un zero LHP, în cazul în care calea de compensare are un castig mai mare sau mai rapid decât drumul principal. Ar putea cineva explica, de asemenea, acest lucru? Multumesc mult!

Max Thomas, Din teorie, zero, face ca funcţia de transfer la valoarea zero, zero, şi produce 20 db castig si schimbare pozitivă sau negativă faza de 90 de grade . Cred ca, înţelegerea dumneavoastră de sensul de frecvenţă complexe e variabila nu este încă destul de bun - şi diferenţa de la lumea reala frecvenţă w (Omega). Amintiţi-vă: functia de transfer H (s) se transformă în aşa-numita H Frecventa de raspuns (JW), dacă s înlocuiţi de JW. Ai dreptate funcţia de transfer H (s), pot merge la zero pentru o anumită valoare a lui. De exemplu, cred că o highpass simplu de ordinul 2. Buth acest lucru nu înseamnă că poţi masura zero volţi, cu un generator de funcţii. Zero este situat în partea stângă din planul complex. Numai în cazul zero, este plasat direct pe axa JW acesta este identic cu un "real" la zero, deoarece H (JW) = 0. În al doilea rând, un zero complex nu "produce" un câştig de 20 dB (A produce o creştere de pantă în teren BODE, care are o asimptotă de +20 dB / decadă.) Corectarea :. Se produce o schimbare în pantă bode complot de o valoare asimptotică de +20 dB / decadă.

LHP contribuie la zero creştere faza de 90 de grade, în timp ce RHP duce la zero la 90 de grade faza de scădere.

LHP contribuie la zero creştere faza de 90 de grade, în timp ce RHP duce la zero la 90 de grade faza de scădere
.... faza de creştere în ceea ce priveşte comportamentul asimptotic este în cauză.. De exemplu, zero a unui controler PD-T1 (plumb-GAL) poate creşte la fel de mult faza de la 10 sau 20 de grade numai.

LvW, Nu vrei să spui că este influenţat de către celălalt pol? Nu am înţeles. Vă rugăm să explicaţi mai mult. Multumesc.

LvW, Nu vrei să spui că este influenţat de către celălalt pol? Nu am înţeles. Vă rugăm să explicaţi mai mult. Multumesc
OK, cea mai bună explicaţie cu un exemplu:. PD-T1 operator: H (s) = Ho (1 + ST1) / (1 + st2), cu T1> T2 (care inseamna: zero

Am înţeles sensul tău. Poate descrierea mea nu este strict. Multumesc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back