zgomot vs CMOS scalarea?

J

John Xu

Guest
salut,
Am o întrebare pe relatioonship dintre characteristcs de zgomot şi scalarea CMOS proces.Am intenţia de a proiecta un AIT (155M), precum şi 0.6um şi 0.35um procesul de mixte CMOS sunt parteneri.Vreau doar să ştiu, din punctul de vedere al îmbunătăţirii zgomot, proces care este mai bine?

Zgomotului procesul de Scaled înseamnă mai bine sau mai rău?

Mulţumesc

Design analogice este plin de comerţ diferite-off-uri.În opinia mea, nu poţi spune care proces este mai bine până când circuitul de proiectare în ambele tehnologii şi a vedea care este mai puţin zgomotoase.Ce pot să spun de la formule de bază ale zgomotului în tehnologiile CMOS este că, de obicei prin descuamare de zgomot a procesului va creşte.De exemplu, zgomotul termică a unui MOSFET este de 4 * K * T * (Gamma) * GM.Gamma este, de obicei 2 / 3 in lung-tranzistori canal, în timp ce în procesele de submicron, acesta poate fi de până la 2.5 (în 0.25um).Dar tine minte, încă mai există modificate genetic, care pot fi diferite în două tehnologii diferite.
Dintr-un alt punct de vedere, uita-te la zgomot pâlpâire a unui tranzistor CMOS care este: K / (* Cox WL * f).Într-o tehnologie submicron, WL este mai puţin, dar este mai mult Cox.De asemenea, K pot fi diferite în ambele tehnologii, aşa că nu pot spune cu uşurinţă care unul are mai puţin zgomot.

Sunt de acord cu OP AMP ..

Circuitul este selft joace un rolll mare ... Nivelul de zgomot este diferit de la un tip de circuit analogic la un alt ...

Mai degrabă decât probleme fizice de a creşte Cox I scalate CMOS, dsign este vital ... Ca AMP diferenţial nivelul CM trebuie să se potrivească pentru a eleiminate zgomot în semnal de ieşire ...

În scalate dispozitiv de puterea de a º teptare este, de asemenea, o mare problemă ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back