K
kyleb
Guest
Hei toată lumea - sper ca acest forum este potrivit pentru asta! Am un Wiimote şi un MotionPlus, care am extins prin inlaturarea fire, eliminarea de locuinţe, şi conectarea două. Că lucrează de obicei împreună, nu este o problemă în cererea mea, am încercat să ataşaţi MotionPlus la incheietura mainii unui om şi Wiimote la piept de aceeaşi persoană. Cele MotionPlus poate masura schimbarile in rola / teren, care este tot ce am, în general, despre pasa, in timp ce Wiimote pur si simplu actioneaza ca unitate trimite (deşi datele acceleraţiei este un bonus frumos). Acest lucru este folosit pentru a ajuta să înţeleagă de mişcare pitching de baseball. Am acest lucru cu unele software-ul pentru acest lucru: [url = http://ezio.ovh.org/index.php?slab=g-force-analyzer-v3.1] eziosoft »G-Force analizor v3.1 [/url] Cu toate acestea, am alerga într-o problemă: Firele au sfâşiat între MP şi Wiimote, de la fixare în apropierea Wiimote! Are cineva niste idei decente cu privire la modul de a asigura în fire sau de a reduce stresul lângă ataşament? Poate că introducerea o ancora pe corp dintre ataşamentele ar crea moale permanent lângă Wiimote? Multumesc pentru tot ajutorul.