WiFi certificare interogare

E

explorick

Guest
Oare nici un ştiu ce este semnificaţia WiFi de certificare a unui produs numit WLAN modul.Este cumpulsory pentru a merge pentru certificarea cant vom opera în modul fără certificare.
Privind în perspectivă pentru răspunsurile.

De certificare vă permite să ştiţi că acest produs îndeplineşte
General WiFi standard, şi este compatibil cu alte produse WiFi.

În general, a tuturor formelor de certificare a permite unui simbol cu drepturi de autor pentru a fi introduse pe produs.Se crede că acest lucru de către unele îmbunătăţeşte vânzare către public în cazul în care acestea se pot vedea şi simbolul fi sigur că produsul va munca tot de la timp.

Este cumpulsory pentru a obţine o certificare cant operăm într-un modul WLAN Kit fără certificare.Care va fi rezultatul, dacă aceasta nu este certificată??

Cât timp se conforma legilor şi de guvern, guvernul a trece testele de certificare a putea foloseşte nici un fel de protocol, fără nici o organizaţie
de comerţ permisiunea.

Problema este ce se confruntă cu posibilitatea de a Guvernului nu se certifică un kit de construit produs.Nu este prea mult, care pot merge prost cu construirea de semiskilled oameni care nu au echipament de testare a rezultat final.

Vreau să-mi opereze modul în Australia.Poţi să-mi spuneţi orice informaţii despre care se ştie că tu sau link-uri în cazul în care Guvernul australian restricţii privind WLAN dispozitive sunt prezentate.Chiar am dont know ce sunt madatory.

Bună, Da de care nu aveţi nevoie.Dar dacă nu aveţi
dvs. nu au voie să folosească numele WiFi in marketing.Trebuie doar să declare că produsul îndeplineşte ETS EMC / EMI standarde din Europa.Protocolul nu este important.

Paul.

Aşa că am înţeles că pentru WLAN produs nu există nici o cerinţă obligatorie a Wi-Fi de certificare.Dar produsul a guvernului de a se supune anumitor legi legate de radiocomunicaţii de o ţară.Dacă este aşa pot utiliza WLAN radio şi baseband chips-uri şi un modul de fabricaţie, fără nici un gând să-l opereze crtifications şi în orice loc.
De asemenea, care sunt restricţii privind WLAN module păstrate de australian governmentt.Adăugat după 57 minute:Am inteles ca Wi-Fi este doar pentru satisfacţia consumatorilor.În cazul meu, eu nu sunt de orientare a consumatorilor de piaţă.

a) aş dori să ştiu care sunt standardele de reglementare care urmează a fi îndeplinite pentru implementarea WLAN un produs
b) În cazul în care cipuri folosite de mine pentru realizarea WLAN soluţie sunt certificate, ar trebui să am nevoie să mă duc pentru o certificare din nou.de exemplu, presupunând că am selecta un cip care a fost deja certificate şi eu sunt doar faci un minim de RF de dirijare pentru a se conecta la antenă, acolo va fi nevoie de re-certificare.

Pls.clarifica

Max, nu stiu australian de reglementare, dar cred că ele sunt aceleaşi ca şi în Europa.Trebuie numai să declare că produsele
dvs. îndeplineşte standardele internaţionale şi că acestea nu ETSI .....vă puterea de ieşire este sub limita permisă (WLAN = 100dBm) şi utilizarea unei 2.15 DBI = 0 dBd antenă.Als utilizează interval de frecvenţă permise de WLAN.

Dacă utilizaţi WLAN chipset eşti bine.Protocolul de cerinţele nu fac parte din nici un standard de numai 802.11 standard, dar nu ETSI!.

Internet WI-FI este numai pentru consumatori, instrument de marketing!! ..

Care sunt considerentele i trebuie să ia în timp ce merge pentru a selecta un chip WLAN şi ce va fi de teste pentru a fi făcut pentru a produs o dată în cazul în care modulul este integrat cu antenă şi chipsuri.Are RF rutare poate efectua certificări ca chips-uri au o antenă de ieşire care trebuie sa fie rutate la antena prin PCB.

salut
Da Wi Fi certificare este obligatorie, chiar şi aceasta depinde de o ţară la alta.

În Europa, SUA, această testare este obligatorie.

SGS laboratoare de testare nu sunt 1 la Wi Fi testare.Pentru mai multe informaţii: --

http://www.sgs.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back