wavwscan iniţializa eşuat

N

nxing

Guest
Bună ziua tuturor,

Sunt instalarea Cadence IC4141 pe Redhat AS3.0 şi totul este în regulă cu excepţia faptului că, atunci când am invoca analogic artist, el a spus că nu se poate conecta wavescan şi innitalize analogic artist eşuat.Nu cunosc pe nimeni de motiv şi modul în care să-l repari?

Mulţumesc

În primul rând citi documentul despre wavescan.Poate tu, trebuie să setaţi unele mediului.Sau poate ai lipsa anumite caracteristici.

U ar trebui să instaleze moştenire de dezvoltare software

ic_eda a scris:

U ar trebui să instaleze moştenire de dezvoltare software

dar de bilete de eliberare din cadenţă ic 5.1.41 spune wavscan este un nou feature.please Verificaţi-vă bilete de eliberare şi corectaţi-mă dacă iam gresit.

cu respect
amarnath

nxing a scris:

Bună ziua tuturor,Sunt instalarea Cadence IC4141 pe Redhat AS3.0 şi totul este în regulă cu excepţia faptului că, atunci când am invoca analogic artist, el a spus că nu se poate conecta wavescan şi innitalize analogic artist eşuat.
Nu cunosc pe nimeni de motiv şi modul în care să-l repari?Mulţumesc

Aceeaşi problemă a apărut atunci când am încercat instalarea cadenţă pe FC 2.can orice schimbări trebuie făcute, astfel încât wavescan rulează pe FC-2.but ruleaza perfect pe RH 8.0
In afara de asta eu nu sunt capabil să ruleze pe magmă FC-2. GUI nu pentru a iniţializa .... te rog ajuta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back