WaveStar electronice de laborator Notebook Software

F

Fox34

Guest
Bună tuturor, eu sunt, folosind un vechi 11000 domeniul de aplicare serie de tek si caut pentru: Electronic WaveStar Lab Software Notebook (versiunea 1.1), care este singura versiune care lucreaza pentru el. Ar putea cineva sa ma ajute cu asta? Thanx în avans,

Multumesc maranaza. Am, de asemenea, am pentru tine. Va rugam sa contactati Salutari,

A fost plăcere pentru mine. Cel mai bun în ceea ce priveşte. maranaza

Nu este avaialable pe site-ul TEK. O dată am descărcat de aici pentru tds210 mea

pe site-ul tek, puteţi descărca doar de 30 de demo-ul de zile. Vreau un lucru real. THX Yelloww

Caut pentru versiunea de încercare WaveStar 2.6. Se pare ca noua versiune 2.81 (fond de pe site-ul TEK) nu are suport pentru vechiul meu TDS-320 :-( Poate cineva să-l încărcaţi pe rapidshare sau punctul de a-mi un link??? / Bingo

Salut, am un Tektronix 350, nu ayone o ştiţi ce versiune de wavestar ar fi compatibil cu ea si unde pot obtine o copie. Multumesc Heyu

[Quote = BA1DU] Am încărcat WaveStar V2.4 la: ftp://ftp.elektroda.net/upload/ Se poate sprijini TDS 3xx [/quote] În mod normal, pot descărca de la un FTP pur si simplu nu stiu Ce este in neregula acest moment. Va rugam sa-l pot trimite anual direct la hardyhansen@mail.tele.dk au prima versiune numita docuwave, poţi să-l utilizaţi? Cel mai bun Salutari Hardy

Am o TX3 TEK-DMM, am nevoie de software-ul pentru wavestar metri (WSTRM), care ma poate ajuta? TIA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back