VSWR

Cred că are acelaşi sens ca şi în domeniul teoriei.

Ca orice antenă are o impedanta de intrare, asa ca nu va exista o anumită VSWR antenă în cazul în care nu este potrivit pentru linie de transport, hrana pentru animale care antena.

eng_Semi a scris:

Cred că are acelaşi sens ca şi în domeniul teoriei.Ca orice antenă are o impedanta de intrare, asa ca nu va exista o anumită VSWR antenă în cazul în care nu este potrivit pentru linie de transport, hrana pentru animale care antena.

Salut

Am aici câteva exemple de citit ultimele pagini.

PL
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

VSWR val raţie de tensiune în picioare, ceea ce înseamnă că raportul dintre transmit un semnal de la sursa de semnal reflectat de încărcare (antena), ideal este cazul VSWR = 1, dar, desigur, nu există în viaţa reală, astfel încât bun raport între batante 1.0 la 1,2, peste 1,5 e de rău.ca semnal de amplitudine (Tensiune) este o parte din impedenace (vorbim de AC DC nu este atât de impedeance nu rezistenţă)
deci VSWR egal la raţie între sarcină şi impedanta impedanta transmite mass-media, orice differnce va provoca mari VSWR,
ex: linie de transport cu impedanta 50 ohm (regulate cădelniţa) trebuie conectat la antena de 50 ohmi impedanta
Sper că vă dau informaţii utile
mulţumesc
Shafee

VSWR este termenul general nu este legat in special de teoria antenă.Este folosit pentru a specifica cantitatea de missmatch.
Uită-te allso: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=86874&highlight=vswr

VSWR oferă, de asemenea, o idee cât de bune sunt încărcaţi primeste energie de la generator.VSWR Când este aproape de 1 - aproape toate de la generatorul de energie este livrat în sarcină (radiată de antenă).VSWR Dacă este mai mare - 3, 4 şi mai mult, cea mai mare parte din energie RF se va reflecta de la sarcină de intrare, înapoi la generator (ca de exemplu de la oglindă).Intereference în linie de transport între incident şi reflectate valuri este VSWR.

Inca de la putere emis de încărcătură într-o linie de transport, excitat de o sursă cu impedanta z0 este dat de [tex] P_L = P_ () AVS (1 - | \ Gamma_0 | ^ 2) [/ tex],
Rezultă deci că magnitudinea de sarcină reflecţie coeficient, [tex] | \ Gamma_0 |
[/ tex] (care este legat de VSWR), prevede o măsură din ce parte a
[tex] P_ (AVS) [/ tex] este livrat la sarcină.
Acum, într-o antenă [tex] P_L [/ tex] este puterea de propagate de antenă,
precum şi
[tex] P_ (AVS) [/ tex] este disponibil sursa de putere conectat la portul de intrare de antenă.
dacă aţi putea să nu înţeleagă formule vă rugăm să anunţaţi-mă.

un parametru pentru a indica potrivire.
VSWR = (1 fr) / (1-GE), în cazul în care GE ABS = [(Za - 50) / (Za 50)]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back