vrei un LNA (fre :10-30MHz, NF <1.2dB, câştig> 15dB)

F

Fly-11

Guest
Cine ştie unde LNA o LNA ar fi bought.The este necesară, după cum urmează: frecvenţă de operare: 10MHz la 30MHz, NF <1.2dB, creştere> 15dB.
În plus, dacă i nevoie pentru a proiecta prin mine, ce fel de dispozitive ar trebui să selectez?

Fly-11 a scris:

Cine ştie unde LNA o LNA ar fi bought.The este necesară, după cum urmează: frecvenţă de operare: 10MHz la 30MHz, NF <1.2dB, creştere> 15dB.

În plus, dacă i nevoie pentru a proiecta prin mine, ce fel de dispozitive ar trebui să selectez?

Mulţumesc, Sarma.
Dar cifra de zgomot, în care de design preluate de la 20whip.pdf% http://www.py2mg.qsl.br/Arquivos_PDF/pa0rdt nu este menţionată.
A face u have bun alte sugestii pentru mine?

Cine ştie răspunsul să mă contactaţi imediat de către eamil: bigxu1979 (at) 163.com

Vrei să încercaţi
http://www.wantcominc.com/data% 20Sheets/WEA101.pdf

Zgomotului overal este depind în mare măsură de amplificatorul prima, care este J310 în cazul dumneavoastră şi are o NF de aproximativ 3dB.La aceste frecvenţe joase s-ar putea fi mai bine, dar nu am verificat foi de date.Deci, NF total va fi calculată în principal de către NF a tranzistorului prima NF celui de al doilea.a se vedea http://www.microwave.gr/content/cascades/mcl_nf_calc.html pentru un calculator online pentru a calcula uşor NF totală.

Fly-11 a scris:

Mulţumesc, Sarma.

Dar cifra de zgomot, în care de design preluate de la 20whip.pdf% http://www.py2mg.qsl.br/Arquivos_PDF/pa0rdt nu este menţionată.

A face u have bun alte sugestii pentru mine?Cine ştie răspunsul să mă contactaţi imediat de către eamil: bigxu1979 (at) 163.com

Citat:

Multumesc pentru ziua de azi ur reply.But seful meu spune-mi cifra de zgomot de la 10MHz la 15MHz trebuie să fie mai mică de 0.8dB.
În wea101.pdf, cifra de zgomot de mai jos 20MHz este mai mare decât 1dB.It nu pot ajunge la cerinţa mea.Pot să aveţi orice alte sugestii bun pentru mine?În plus, dacă i nevoie pentru a proiecta prin mine, ce fel de dispozitive ar trebui să selectez?

kspalla a scris:Citat:

Multumesc pentru ziua de azi ur reply.But seful meu spune-mi cifra de zgomot de la 10MHz la 15MHz trebuie să fie mai mică de 0.8dB.
În wea101.pdf, cifra de zgomot de mai jos 20MHz este mai mare decât 1dB.It nu pot ajunge la cerinţa mea.Pot să aveţi orice alte sugestii bun pentru mine?În plus, dacă i nevoie pentru a proiecta prin mine, ce fel de dispozitive ar trebui să selectez?

E într-adevăr?M-am gândit ca regulă generală, că PF NF orice dispozitiv activ este mai mică la frecvenţe mai mici întotdeauna.

neazoi a scris:

E într-adevăr?
M-am gândit ca regulă generală, că PF NF orice dispozitiv activ este mai mică la frecvenţe mai mici întotdeauna.

Sunt de acord cu sarma MVS că NF poate creşte la frecvenţe joase care rezultă extrapolare eşua.
Apoi, trebuie să ştim până la ce punct de frecvenţă NF va scădea şi apoi stele în creştere?
Noi nu poate obţine această informaţie de la date şi de necesitatea de a face experimentaion şi acelaşi lucru este explicat mai sus.
Desigur, nu că NF va trage de mai jos frecvenţa măsurată de către producător.

kspalla a scris:

Sunt de acord cu sarma MVS că NF poate creşte la frecvenţe joase care rezultă extrapolare eşua.

Apoi, trebuie să ştim până la ce punct de frecvenţă NF va scădea şi apoi stele în creştere?

Noi nu poate obţine această informaţie de la date şi de necesitatea de a face experimentaion şi acelaşi lucru este explicat mai sus.

Desigur, nu că NF va trage de mai jos frecvenţa măsurată de către producător.

Max Sarma,
Aceasta nu este întotdeauna adevărat că colector reduse sau exodul de curent va duce la NF.NF este ca un bine, până la un punct optim putem reduce actual, dar mai mică decât cea NF se va ridica din nou.
Fenomene Acelaşi lucru este aplicabil la frecvenţa de asemenea.
În schimb GaAs FET Vă recomandăm p-dispozitive de HEMT (ATF de familie menţionat mai sus) care dă NF mult mai mică.
GaAs va da în jurul 1dB NF, dar p-CÂNEPĂ va fi de aproximativ 0.3dB.
Verificaţi foi de date şi procesul în cazul în care aţi dori să validaţi acest lucru.

Da, aparatul-am menţionat mai sus va da câştig necesare.

kspalla a scris:

Max Sarma,

Aceasta nu este întotdeauna adevărat că colector reduse sau exodul de curent va duce la NF.
NF este ca un bine, până la un punct optim putem reduce actual, dar mai mică decât cea NF se va ridica din nou.

Fenomene Acelaşi lucru este aplicabil la frecvenţa de asemenea.

În schimb GaAs FET Vă recomandăm p-dispozitive de HEMT (ATF de familie menţionat mai sus) care dă NF mult mai mică.

GaAs va da în jurul 1dB NF, dar p-CÂNEPĂ va fi de aproximativ 0.3dB.

Verificaţi foi de date şi procesul în cazul în care aţi dori să validaţi acest lucru.Da, aparatul-am menţionat mai sus va da câştig necesare.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back