vreau proiect microblaze eşantion

B

BuBEE

Guest
Acum, am început doar lerning cu microblaze, dar nu pot înţelege cu ghid de utilizare

pls.hai sa-mi vezi proiect de bază de la tine.

mulţumesc.şi ceea ce priveşte
BuBEE

Învăţarea Microblaze este bunDar i dont think that u poate invata pentru un proiect de probă .....
pentru a rula orice u eşantion proiect nevoie de instrumente pentru conpilings şi simularea programelor ...

u, dacă doresc să înveţe într-adevăr acesta a miezului ...nu e nici o cale în jurul decât citirea
spec. ......ur limita de lectură pentru a AAS, în urma unui prim pas

* Caracteristicile microblaze
* Arhitectura de bază
* Functionalily din fiecare blocuri
* Adunarea instrucţiuni de clasă şi să înveţe un anumit set important pe Inst din categoria weach

în cazul în care decideţi să utilizaţi C apoi u nevoie de nişte instrumente pentru a compila codul de ur şi u nevoie de un hardware sau u a putea utiliza un simulator de ......aceste instrumente sunt epensive.invata prima teorie-Helios

Citat:

Învăţarea Microblaze este bunDar i dont think that u poate invata pentru un proiect de probă .....

pentru a rula orice u eşantion proiect nevoie de instrumente pentru conpilings şi simularea programelor de ...u, dacă doresc să înveţe într-adevăr acesta a miezului ...
nu e nici o cale în jurul decât citirea

spec. ......
ur limita de lectură pentru a AAS, în urma unui prim pas* Caracteristicile microblaze

* Arhitectura de bază

* Functionalily din fiecare blocuri

* Adunarea instrucţiuni de clasă şi să înveţe un anumit set important pe Inst din categoria weachîn cazul în care decideţi să utilizaţi C apoi u nevoie de nişte instrumente pentru a compila codul de ur şi u nevoie de un hardware sau u a putea utiliza un simulator de ......
aceste instrumente sunt epensive.invata prima teorie-Helios

pe site-ul XILINX, nu sunt disponibile unele microblaze proiecte.Am descarcat de pe un proiect de calculator, cu PS / 2 Keyboard si VGA.eu am o faci temele, în aceeaşi temă, şi ea a ajutat.încercaţi acolo!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back