Viitorul ASIC

S

smileysam

Guest
Ştim cu toţii, chiar acum ASIC este în cerere foarte mult.Dar această tendinţă va continua.Blocaje, cum ar fi, etc consum redus de energie poate fi rezolvată doar prin Analog / mixt inginer proiectant.În acest caz, acest domeniu va avea un termen lung, spun 10 ani în jos linie.

Membri de rang înalt, vă rugăm să pus în opinia dumneavoastră.
Mulţumesc

există o mulţime de posibilităţi de a învăţa!Wil analogice designer de a rezolva probleme!pot fi IM nt sigur!chip, dar se va mare parte digital, precum şi ..

cant de proiectare să fie pe deplin analogice, cât şi mai mare asupra u va hav parte analogice pentru a afla dacă este necesar.

Eu am o întrebare cu privire la acest lucru.M-aş bucura, dacă cineva rezolva aceasta.

Cum analogice, cât şi mixte semnal de ajutor de proiectare în reducerea blocajelor (cu putere redusă de consum etc), care au loc în ASIC?
.

E subiect bun, care este postat de smileysam.Mulţumesc

smileysam a scris:

Ştim cu toţii, chiar acum ASIC este în cerere foarte mult.
Dar această tendinţă va continua.
Blocaje, cum ar fi, etc consum redus de energie poate fi rezolvată doar prin Analog / mixt inginer proiectant.
În acest caz, acest domeniu va avea un termen lung, spun 10 ani în jos linie.Membri de rang înalt, vă rugăm să pus în opinia dumneavoastră.

Mulţumesc

Eu nu sunt de acord cu ideea că analogic pot rezolva problema de putere.Switching vs liniară este motivul pentru care foarte digital a dominat cip de proiectare, în primul rând.În aproape fiecare aspect de proiectare, toată lumea vrea să digitiza un semnal de cât mai curând posibil pentru a reduce puterea de la un circuit liniar.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back