Verilog compilator

M

mr_byte31

Guest
alikom elslamo toate
i sînt de învăţare acum Verilog
şi am încercat XILINX 7.1 (ISE 7.1) ca un compilator
Am găsit nişte primitive nu a fost găsit în ea, cum ar fi "pullup" sau "NMOS sau pmos"
asa ca am descarcat de pe cel nou -> 10.1, dar aceasta trebuie să fie instalat 4G
Am nevoie de un compilator foarte bun care mă poate ajuta în Programare

Model Sim-XE o descărcare gratuită în site-ul Xilinx

I program este de a scrie
/ / reţea invertor CMOS switch
invertit modul (out, in);
de intrare în;
output out;
supply1 Vdd;
supply0 GND;
pmos P1 (afară, Vdd, input);
NMOS N1 (out, GND, input);
endmodule

şi erorile
Linia 19: EROARE, eroare de sintaxă în apropierea "pmos P1 (afară, Vdd, input)".
Linia 20: EROARE, eroare de sintaxă în apropierea "NMOS N1 (afară, GND, input)".

Am compilat-o cu FPGA avantaj 7.2

Cred că problema este că instrumentele Xilinx sunt dedicate FPGA.În termen de FPGA, nu există nici un tranzistori de utilizator defineable şi nici pullups care pot fi instanţiată pe semnale internă în cadrul FPGA.Acesta este motivul pentru primitivele nu există.Ei au nici un sens pentru aceste piese.
FPGA sunt adesea descrise ca o "mare de porţi".Acestea conţin LUTS, uită-te sus tabele, şi flip-flops.Unele FPGA au caracteristici speciale, altele construite în astazi ca nuclee de procesor si memorii.Cu toate acestea, acestea sunt cazuri speciale.Singurele lucruri, veţi găsi în toate FPGA sunt LUTS şi flops.
Oricare ar fi Verilog codul pe care îl scrieţi trebuie să fie sythesizeable pentru a LUTS şi flops sau instrumente de Xilinx nu va putea să o înţeleagă.

După cum este descris banjo, pmos şi comutatoare NMOS nu sunt în general acceptate în FPGA sau de instrumente de FPGA.Cu toate acestea, simulatorul ModelSim îi sprijină bine.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back