E
Engr.Kamran Hameed
Guest
Am făcut Verilog conceptul de proiectare în aspect digitală, acum i-am muta la trecerea în proiectarea analogic in Verilog descrie mai jos pentru codificare, am încercat să proiecteze Resistace Conductiv în programarea Verilog există trei interogare-l privesc. 1.Is simplu Verilog proagrmme pe care le-am făcut de codificare digitale cu circuite pot folosi același pentru Analog verilog de programare sau analogic 2.Pentru verilog de programare versiunea Verilog este diferita pentru atât (i MEAS pentru proiectarea digitală separată Verilog simulator de utilizat și pentru Anlog invers? ) 3.So, în cazul în care 2. este corect, astfel se poate aplica aceeași regulă pe modelul SIM și software-ul ISweb prea cea mai mare parte utilizați pentru Spratan trainner kit de 4.please verifica codul meu de rezistență conductiv simplă, acest cod se execută pe software-ul de simulare Verilog_AMS, dar nu rulează software-ul de la simplu Verilog Simulation (SynCad) , am o plz confuzie a rezolva această confuzie pe care am fost cu care se confruntă de la 3 oră ........................ Este orice eroare cod de modul res2 (p, n); inout p, n, electrice p, n; parametrul real r = 1; analogică Begin V (p, n)