Verificarea S11 şi S21

E

evoplus

Guest
Salut,

Aş dori să verifice ceva.Pentru a avea mai puţină energie, care se reflectă înapoi, atunci când am măsurat între 2 porturi, eu ar trebui să aibă o pierdere mare de inserare (S11), care este de preferat să fie mai mult de-20dB.

Întrucât, în scopul de a cele mai multe de puterea de a debitului prin fr 1 port la un alt port, pierderea mea de conversie (S21) ar trebui să fie la ARD -8 la-12dB.Sunt înţelegeri meu corect?

Mulţumesc

Eu nu înţeleg foarte bine ce vrei sa spui cu: "pierdere de conversie (S21), ar trebui să fie la ARD -8 la-12dB"?
Terminologia pentru S21 este: Inainte de transmisie coeficientul (câştig sau pierdere)
Valoarea S21 depinde de ce ai de măsură.
-În cazul în care este în timpul Reteaua S21 de calibrare Analyzer = 0
-Dacă o măsură de pasiv DUT S21 <0
-Dacă o măsură activă DUT S21> 0

Vfone Bună,

Voiam să spun este că, dacă pentru o reţea de port două de exemplu, un waveguide, dacă I a alerga stimulări utilizând software-ul sau de a face measurment, aş putea estima unele rezultate care mi-ar da o idee despre rezultatele reale

Deci, pentru partea de conversie, mea estimare a S21, care este, de asemenea, câştig (înainte / pierdere), în acest caz, în mod ideal, ar trebui să fie mai mică de 3dB.Pierderea return (S11), pe de altă parte, ar trebui să fie cât mai mare posibil, care este mai mult de-20dB?

Sper că am explicat-o.

Mulţumesc

Ok, deci este vorba de un element pasiv (waveguide).
Pierderea waveguide ideal de inserţie trebuie să fie mai aproape cu putinţă de a 0dB.
De exemplu, într-o bandă = S21-0.3dB, este ceva normal pentru o waveguide.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back