J
Jonase
Guest
Buna ziua! Sunt cu totul nou de a electronice, vă rugăm să poarte cu mine, dacă am ratat ceva complet elementare de data asta. Am încercat mâinile mele pe unele simple, VELLEMAN-kit-uri in ultima vreme pentru a deveni mai experimentat, cu lipire și pentru a obține o înțelegere mai bună la electronice în sine, dar în timp ce construirea acestui preamplificator mono [/URL] am întâlnit unele probleme. Am dezbrăcat în jos un bărbat / femeie jack-plug pentru a servi ca audio in / out, iar sursa de alimentare este de la un adaptor de 12V perete. Când am rula semnalul audio de la un microfon, prin preamp si in PC-ul meu, am obține o mulțime de zgomot, precum și un semnal foarte slab. Când am adăuga puterea de a crește de zgomot, dar audiosignal rămâne la fel de slab. E ca și cum puterea și audio într-adevăr nu cooperează sau ceva de genul. Mi-am făcut niște misconnections gravă, sau este doar meu de lipit săraci care este slăbit de semnal și a adăugat zgomotul? Când am comparat modelul de propria mea la cea de pe pachet, văd că unul dintre condensatori lor (două din stânga) este condus direcția opusă de-al meu. Cu toate acestea, în conformitate cu schema clar acest lucru trebuie să fi greșit. Sau în cazul în care este această problemă se află? Profund recunoscător pentru tot ajutorul.