VELLEMAN preamplificator problemă

J

Jonase

Guest
Buna ziua! Sunt cu totul nou de a electronice, vă rugăm să poarte cu mine, dacă am ratat ceva complet elementare de data asta. Am încercat mâinile mele pe unele simple, VELLEMAN-kit-uri in ultima vreme pentru a deveni mai experimentat, cu lipire și pentru a obține o înțelegere mai bună la electronice în sine, dar în timp ce construirea acestui preamplificator mono [/URL] am întâlnit unele probleme. Am dezbrăcat în jos un bărbat / femeie jack-plug pentru a servi ca audio in / out, iar sursa de alimentare este de la un adaptor de 12V perete. Când am rula semnalul audio de la un microfon, prin preamp si in PC-ul meu, am obține o mulțime de zgomot, precum și un semnal foarte slab. Când am adăuga puterea de a crește de zgomot, dar audiosignal rămâne la fel de slab. E ca și cum puterea și audio într-adevăr nu cooperează sau ceva de genul. Mi-am făcut niște misconnections gravă, sau este doar meu de lipit săraci care este slăbit de semnal și a adăugat zgomotul? Când am comparat modelul de propria mea la cea de pe pachet, văd că unul dintre condensatori lor (două din stânga) este condus direcția opusă de-al meu. Cu toate acestea, în conformitate cu schema clar acest lucru trebuie să fi greșit. Sau în cazul în care este această problemă se află? Profund recunoscător pentru tot ajutorul.

Verificați polaritatea dvs. de condensatoare electrice și conector, dar, de asemenea, asigurați-vă că utilizați un dispozitiv de intrare corespunzător. Un microfon cu condensator electret, nu va lucra cu acest preamplificator dacă nu aveți o sursă de alimentare phantom pentru microfon.

Dacă utilizați microfon electret. aici este modificarea pentru că microfonul (normală 2-fire microfon electret. capsulă) dinamic dont nevoie de acest lucru, dar poate fi utilizat cu acest mod. condensatorul C2 este bipolară de tip (Nu este versiunea originală electrolitic) de alimentare de alimentare 10Vmin utilizare. .... 24Vdc Ca KJ6EAD scris polaritatea condensatorului trebuie să fie corect.

Jonase hi, Poate, te rog clarifica modul în care sunt conectate la ieșirea PC-ul? Vreti sa va conectati direct la ieșirea de intrare placa de sunet a lui? Dacă da, atunci la ce intrare, MIC sau LINE de intrare? Dacă vă conectați la această intrare MIC, vei primi zgomot excesiv și anormale, ca de intrare MIC are deja ECM (Condensator microfon electret) preamplificator construit pe placa de sunet, prin urmare, amplificarea suplimentar va duce la zgomot excesiv. Acest lucru poate lucra pentru linia de intrare.

Multumesc mult pentru raspunsuri! Am încercat execută o tastatură synth-semnal prin ea să fie sigur că nu a fost doar din cauza microfonul specifice, iar ieșirea este conectată la intrarea LINE la PC-ul meu. Cu toate acestea, ceva ce am observat a fost faptul că sol-fire pe TRS-conectori nu au fost conectate la nimic. Fiind un pic nesiguri despre oriunde s-ar fi trebuit să meargă, pur si simplu am încercat conectarea acestora în mod direct, ceea ce a făcut dispara zgomotul excesiv, dar puterea de intrare-au avut nici un efect acum și nu a existat nici un câștig, la toate. În cazul în care sunt ei cu adevărat ar trebui să fie conectat? Are aceasta chiar nimic de a face cu problema?

Dacă vă conectați lucrurile într-un mod aleatoriu, toate tipurile de eșecuri pot să apară, inclusiv distrugerea AO IC. Știind cum să verificați metodele tale de lucru si de cercetare corecte este esențială. Aceasta nu poate fi posibil pentru oricine altcineva, mai ales de la distanță, pentru a determina eșec.

Cred că ai dreptate. Am ar trebui să pună deoparte acest proiect pentru o vreme și să citiți un pic mai mult pe elementele de bază înainte de a continua. Dar mulțumesc pentru ajutor oricum!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back