VCS poate genera un fişier Saif direct?

S

sevid

Guest
hi, toată lumea în testbench mea, vreau să creaţi un Saif (Interchange Format de comutare de activitate), fişierul direct cu sistemul de lista de funcţii, după cum urmează: $ set_gate_level_monitoring ("rtl_on"); ... ... dar VCS raporta o eroare de sintaxă a funcţiei. mă întreb că, dacă VCS are funcţia şi nu este somethine greşit cu utilizarea acestuia. mulţumesc în avans. Sevid

Puteţi utiliza UCLI determina sa renunte la fişiere Saif direct. Asiguraţi-vă că folosiţi ultima versiune a VCS (2006.06-SP2-7 sau mai târziu). Compila cu-debug sau-debug_all opţiune, când se rulează, add-ucli opţiune pentru linie de comandă, acest lucru va da ucli prompt. "Putere-ajutor", vă va oferi informaţii despre Saif dumping.

datorită rjainv dar am cannt genera un fişier cu Saif ucli prompt. şi i cannt-l lua de la ghidul de utilizare ucli. şi "putere-ajutor", comanda nu este disponibilă în ucli prompt. ce pot face apoi mulţumesc în avans. Sevid

Eşti sigur că se execută cu cea mai recentă versiune a VCS? Am văzut că 2006.06-13 nu-l suporta, în timp ce 2006.07-SP2-7 nu. Eu nu sunt sigur în ce versiune au introdus "puterea" de comandă pentru a ucli prompt.

mulţumită să-l rjainv e greseala mea. VCS mele nu este ultima, ci doar o versiune de 05. Eu folosesc "vcd2saif" comanda loc. mulţumesc u foarte mult. Sevid

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back