VCO Tuning Range

A

AdvaRes

Guest
Membrii Hi,

Am observat că gama întotdeauna VCO Tuning este cuprinsă între 40 şi 80% din tensiunea nominală.
Ce zici de VCOs în care intervalul Tuning este între 80% şi 90%?

gama de tuning de VCO depinde de curba CV-uri ale Varactor, astfel încât să te droghezi u gama de reglaj nevoie de vacattor de a avea volateg largă Tuning

khouly

Ai putea face acest lucru cu tensiunea de control al VCO în intervalul conexe.

AdvaRes a scris:

Membrii Hi,Am observat că gama întotdeauna VCO Tuning este cuprinsă între 40 şi 80% din tensiunea nominală.

Ce zici de VCOs în care intervalul Tuning este între 80% şi 90%?

În cazul în care VCO-ar putea folosi doar 10% din tensiunea de alimentare ca Tuning Range va fi mult mai sensibile la zgomot şi toleranţă.Design tipic încerca, pentru a maximiza ro intervalul 20-80%, care ar putea fi acoperite de către un chargepump sau un opamp într-un filtru de buclă de activ.

Aşa cum am menţionat, în cazul în care VCO gama de reglaj este acoperit de 10% din aprovizionare, atunci Kvco este foarte ridicat, ceea ce face foarte sensibile la zgomot în tensiunea de tuning.

Unul dintre modele, pentru o tensiune de reglaj între 20% la 80% din transportul feroviar de aprovizionare din cauza asta e despre gama output max utile de CP.

În acest fel se poate mai mici Kvco şi pentru a reduce sensibilitatea la zgomot în linia de control tuning.

Salut

Gama Tuning este depins de reţea Varactor.Puteţi avea o gamă de reglaj de la 2% la 100%.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back