VCO extrem de liniar

S

svensl

Guest
Aş dori să design un VCO care prezintă aproape-o relaţie liniară între tensiunea de intrare şi de frecvenţa de ieşire.Mai multe liniară cu atât mai bine.Mă întrebam care arhitectură (LC, oscilatorul inel, rezistenţa la negativ.) Ar fi cel mai potrivit pentru o astfel de sarcină?
Este o orice literatura de specialitate despre care vorbeşte în mod specific şi compară structuri diferite pentru liniaritatea?Cu respect,
Sven

Bună ziua Sven,

Întrebarea dvs. este de tip întrebare generală sau aveti unele cerinţe specifice de frecvenţă.Am făcut unele extrem de tensiune liniar VCO / frecventa, dar este în funcţie de frecvenţa soluţie.

Gl XTASA

În momentul de faţă întrebarea este mai general.
În cele din urmă, eu sunt interesat de o frecvenţă centru de nu mai mult de 100MHz.Pentru castigul (sensibilitate) Kvco Aş dori să aibă cel puţin o zecime din frecvenţa de centru.De exemplu, f_0 = 50MHz, K_vco = 5MHz.Deci, pe parcursul intervalului de 5MHz dependenţei de tensiune trebuie să fie cât lineară, astfel cum este posibil.

Ce arhitecturi ai folosit şi ce metode de ai se aplică pentru a atinge VCOs extrem de liniar?

Mulţumesc,

svensl a scris:

În momentul de faţă întrebarea este mai general.

În cele din urmă, eu sunt interesat de o frecvenţă centru de nu mai mult de 100MHz.
Pentru castigul (sensibilitate) Kvco Aş dori să aibă cel puţin o zecime din frecvenţa de centru.
De exemplu, f_0 = 50MHz, K_vco = 5MHz.
Deci, pe parcursul intervalului de 5MHz dependenţei de tensiune trebuie să fie cât lineară, astfel cum este posibil.Ce arhitecturi ai folosit şi ce metode de ai se aplică pentru a atinge VCOs extrem de liniar?Mulţumesc,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back